Usagitsukino
Fanka BB :)
Ja na pewno będę robić NIFTYZobacz załącznik 1705399Termin zmieniony z 9 na 10 stycznia. Pani doktor nalega na badania nifty, któraś planuje je zrobić? Wzięłam już l4 do końca ciąży, nie ma ludzi niezastąpionych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na pewno będę robić NIFTYZobacz załącznik 1705399Termin zmieniony z 9 na 10 stycznia. Pani doktor nalega na badania nifty, któraś planuje je zrobić? Wzięłam już l4 do końca ciąży, nie ma ludzi niezastąpionych
Ja sie zastanawiam mocno tym razem, jutro bede dzwonic do przedstawicielkiZobacz załącznik 1705399Termin zmieniony z 9 na 10 stycznia. Pani doktor nalega na badania nifty, któraś planuje je zrobić? Wzięłam już l4 do końca ciąży, nie ma ludzi niezastąpionych
Jakbyście słyszały coś o jakich kodach rabatowych czy coś, to dawajcie znać tu na forum, na pewno niejedna z nas skorzystaJa sie zastanawiam mocno tym razem, jutro bede dzwonic do przedstawicielki![]()
A my czekamy na CiebieAh czekam już pod gabinetem.
GratulejszynJestem po wizyciejest pęcherzyk, jest ciałko żółte i jest mała dzidzia z serduszkiem
. Ciąża wypada na 6 tydzień według niej. Także ciesze się niesamowicie
. Jeszcze nie koniec walki przede mną kilka miesięcy.
Dostałam już skierowanie na badania na USG piersi założyła mi ginekolog kartę ciąży elektroniczną.
I teraz moje pytanie czy to duży problem np. jakbym chciała chodzić do swojego ginekologa, a mam założona kartę elektroniczna u innego? Jak to wygląda ? Tutaj miałam tylko podejrzeć co się dzieje, a kobitka już wszystko zadziałała i badania i wgl. A wolałabym do swojego co poprzednia ciążę mi prowadził.
Ja na razie pracuje normalnie, kurczy nam sie zespol, okazalo sie ze kolezanka sie zwalnia z końcem lipca, a ze sezon urlopowy to wiadomo.. ale moze sprobuje wiecej zdalnie, bo w ciazy moge chyba ustalić sobie czesciowa zdalna na jakis konkretny dzien tygodnia, bez liczenia dni, wiec dobra opcjaTrzymam kciukii od rana będę zaglądać po wieści.
A jak u Was dziewczyny z L4? Pracujecie czy jednak leniuchujecie?
Ja przyznam szczerze, po dwóch pozamacicznych i kilku wczesnych poronieniach od razu jak miałam możliwość dwa tygodnie temu wziąć L4 to bez skrupułów je wzięłam i mam the best time of my life![]()
Tamten lekarz nie jest lekarzem z luxmedu, ale ma umowę podpisana, bo prywatnie przyjmuje.Gratulejszyn
Byłaś w luxmedzie tak? Lekarz którego wolisz wydaje mi się czy to na NFZ czy prywatny raczej nie ma do tego wglądu, sam z siebie nie będzie wiedział. Zawsze możesz powiedzieć że byłaś tylko w celu sprawdzenia ciąży i tyle. Nie przejmuj się takimi rzeczami![]()