Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam ostatnio z pakietu żeby mi dali skierowanie na badania z krwi i babka mi też tłumaczyła, że ona zakłada elektroniczną kartę żeby mieć podstawy do wystawienia skierowań, a prowadzić mogę normalnie u swojego lekarza prywatnieTamten lekarz nie jest lekarzem z luxmedu, ale ma umowę podpisana, bo prywatnie przyjmuje.
To ja pójdę do swojego, ale to nie szkodzi skoro ona założyła już kartę i wypisała wszystkie badania ?
Dzidziuś 0.43 cm z pięknie bijącym serduszkiem![]()
07.01 piękna dataJa też chyba bym chciała zrobić NIFTY. Tylko z jednej strony… co to da? Będziemy wiedzieć, ale nie zmienimy tego. Strasznie się boję że akurat mi sie trafi chora dzidzia i wiem że nie poradzę sobie z czymś takim.
U mnie termin 07.01 wstępnie![]()
A super dziękuję za informacjęJa byłam ostatnio z pakietu żeby mi dali skierowanie na badania z krwi i babka mi też tłumaczyła, że ona zakłada elektroniczną kartę żeby mieć podstawy do wystawienia skierowań, a prowadzić mogę normalnie u swojego lekarza prywatnie
O widzisz07.01 piękna datamoje urodziny
![]()
Ja mam prawie świąteczne dzieci. Córka urodziła się 18 grudnia a syn miał termin na 21 kwietnia i wypadała wtedy Wielkanoc ale postanowił do 30 kwietnia pomieszkać ze mną w brzuchuO widziszdla mnie piękna bo jestem prawosławna i to pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia
mam nadzieję że jednak urodzę dzień wcześniej na wigilię/trzech Króli
![]()
Jeszcze nie, myślimy kolo 8, a nawet kolo 10 tygodnia powiedzieć jak już będzie wszystko potwierdzone, tu bijemy się z myślami.Rodzinie już mówiliście o ciąży? Czy jeszcze czekacie ?
U nas jeden z braci męża wie, a ja dziś siostrze ciotecznej powiem, bo muszę się komuś wygadać![]()