Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pierwsze słyszę. Nigdy nie miałam takiej sytuacji przy ciąży.To moja trzecia ciąża ale takich rzeczy jakoś nie pamiętam
Mdłości tragedia.. pojechaliśmy wczoraj na kolację z S i po zjedzeniu czułam się tak źle że wracałam z torebką papierową w ręku gdybym miała zwymiotować klima w aucie na twarz a do domu jak weszłam to w ubraniu padłam na łóżko i zasnęłam. Obudziłam sie o 5 poszłam siusiu przebrałam się i spałam do 9U mnie wiedzą wszyscy oprócz teściów.
Mama w stanie wegetatywnym, ojciec alkoholik więc powiedziałam mu, to przynajmniej mi dupy nie zawraca.
Siostra jedyna normalna osoba, w zasadzie sama się domyśliła. I w sumie więcej rodziny nie mam nawet
A jak wasze objawy? Rozkręcają się mdłości?
Rodzina S wie, u mnie nie wie nikt ale mam tak zawiła i trudną sytuację. Rozstanie z mężem.. nie jesteśmy ze soba od roku a w sądzie nadal nie ma daty rozprawy rozwodowej.. przytłacza nas fakt że urodzimy dziecko i będzie miało nazwisko męża i znów sąd o uznanie ojcostwa. Troszkę mnie to wszystko przerasta i strasznie brakuje mi spokoju w tej ciąży.Rodzinie już mówiliście o ciąży? Czy jeszcze czekacie ?
U nas jeden z braci męża wie, a ja dziś siostrze ciotecznej powiem, bo muszę się komuś wygadać![]()
Dużą wagę to ja miałam jeszcze 10 miesięcy temu. I troszkę się stresuję bo ledwo zrzuciłam 63kg i robię wszystko by utrzymać to o co tak walczyłam.U mnie też z tym apetytem słabo, ale za to jak usiądę i coś słonego to świat i ludzie siedzę k siedzę. Muszę się pilnować nie mogę dużo przytyć, bo i tak startuje z ogromną wagą.![]()
O wow!Dużą wagę to ja miałam jeszcze 10 miesięcy temu. I troszkę się stresuję bo ledwo zrzuciłam 63kg i robię wszystko by utrzymać to o co tak walczyłam.
Dla mnie to marzenie tyle zrzucić. Miałam zmienić wszystko dieta i wgl i nowe leki, ale okazało się, że udało się zajść w 1 ciążę. Teraz znowu już diabetolog zaproponował terapię. To znowu zaszłam w ciążę i jest odroczone. Aktualnie zaczynam z wagą 118 kg także obstawiam, że mogę być rekordzistka na grupie mamusiek.Dużą wagę to ja miałam jeszcze 10 miesięcy temu. I troszkę się stresuję bo ledwo zrzuciłam 63kg i robię wszystko by utrzymać to o co tak walczyłam.
Moje też!!!!!07.01 piękna datamoje urodziny
![]()
U mnie nie wie nikt oprócz męża i WasRodzinie już mówiliście o ciąży? Czy jeszcze czekacie ?
U nas jeden z braci męża wie, a ja dziś siostrze ciotecznej powiem, bo muszę się komuś wygadać![]()