Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczaki. Ja mam 34 lata i panikuje że może już za późnoCzyli jest bezpieczny bo ja pierwszy raz mam go używać a to moja 6 ciąża i się trochę stresuje
A tak trochę o mnie w tym roku 38 lat mam 5 dzieci syn 20 lat
4 córki 16,13,8,3,lata
Super ;-) czyli bliźniakiWitam i ja powolutku do was dołącze ostatnia miesiączka 31.03 dziś pierwsze USG 5 i 1 uwidocznione dwa pęcherzyki kolejne USG 20.05 i termin porodu 5.01.26 moje pytanie czy któraś ma przepisany acard bo mi pani doktor kazała brać profilaktycznie od teraz do 33 tyg.
Ma już 5Super ;-) czyli bliźniakito Twoja pierwsza ciąża czy masz już dziecko?
Wow! Gratulacje ;-) pozdrawiamMa już 5
Wow wiek prawie jak u mnie, z tym że ja mam 19, 17, 14, 7, 4 i lat 40Czyli jest bezpieczny bo ja pierwszy raz mam go używać a to moja 6 ciąża i się trochę stresuje
A tak trochę o mnie w tym roku 38 lat mam 5 dzieci syn 20 lat
4 córki 16,13,8,3,lata
Podziwiam Was dziewczyny;-* serio!Wow wiek prawie jak u mnie, z tym że ja mam 19, 17, 14, 7, 4 i lat 40starania o 6 w toku
Pozdrawiam
Podpowiem, że wbrew pozorom najtrudniej z jednymPodziwiam Was dziewczyny;-* serio!
Ja się zastanawiam czy poradzę sobie z 2 dzieci... super sa takie duże rodzinki ;-)