Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Ja już po wizycie - maluszek kilka dni młodszy niż z terminu miesiączki, ale wszystko wygląda dobrze, no - oprócz krwiaka, ale ten ponoć jest tak umiejscowiony, że nie będzie zagrażać ciąży 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo super posłuchać mądrej głowy, z lekarskiego otoczeniaOstatnio robiłam sanco, wiem, że veracity są też polecane przez genetyczkę, z którą rozmawiałam. Nifty odradzała.
A czemu odradzała? Bo ja jestem zielona w temacieOstatnio robiłam sanco, wiem, że veracity są też polecane przez genetyczkę, z którą rozmawiałam. Nifty odradzała.
Ja jutro mam pierwszą wizytęKtoś jutro jeszcze na usg, czy ja zamykam ten tydzień?
To ja 10.10Ja jutro mam pierwszą wizytę
O 15.30 a Ty?
Za półtora tygodnia będzie już lepiej widać!U mnie 3-milimetrowy kropek z malutkim migającym punkcikiem .. ale bardzo niewyraznie bylo widac ze wzgledu na wielkosc ..;( za półtora tygodnia mam następna wizyte.. bo taki ciutke mniejszy niz z OM , bo z OM mial byc 6t1/2d. A z pomiarow 5t6d-6t0..
U mnie różnica to 4 dni - a myślałam, że owulacja przesunęła mi się o jeden. Mam nadzieję, że mimo tej różnicy wszystko jest w porządkuU mnie 3-milimetrowy kropek z malutkim migającym punkcikiem .. ale bardzo niewyraznie bylo widac ze wzgledu na wielkosc ..;( za półtora tygodnia mam następna wizyte.. bo taki ciutke mniejszy niz z OM , bo z OM mial byc 6t1/2d. A z pomiarow 5t6d-6t0..
Chodziło bodajże o swoistośćA czemu odradzała? Bo ja jestem zielona w temacie