Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
8tc+3.Jak wam leci weekend? Macie jakieś nowe objawy?
Ja przyjechałam do rodziny i modliłam się, żeby póki co nie mieć żadnych mdłości. I póki co na szczęście nic![]()
Ja sie wczoraj chyba przejadłam obiadek, bo stało mi w gardle cały wieczór. I myslalam ze sie zaczyna. Ale cola zawsze pomożeJak wam leci weekend? Macie jakieś nowe objawy?
Ja przyjechałam do rodziny i modliłam się, żeby póki co nie mieć żadnych mdłości. I póki co na szczęście nic![]()
Ja dziś do południa byłam królową życia, a potem mnie złapałoJak wam leci weekend? Macie jakieś nowe objawy?
Jezu właśnie. Potrzebuje coli, biedny mąż, jeszcze nie wie, że czeka go wycieczka do sklepu xdJa sie wczoraj chyba przejadłam obiadek, bo stało mi w gardle cały wieczór. I myslalam ze sie zaczyna. Ale cola zawsze pomoże![]()
A pijesz zwykła cole? Bo ja jak już to szukam tej bez kofeiny, ale nie wszędzie dostępnaJezu właśnie. Potrzebuje coli, biedny mąż, jeszcze nie wie, że czeka go wycieczka do sklepu xd
Staram się zero bez kofeiny, ale jak nie ma to kupuję po prostu zero. Nie piję jej codziennie, ani w dużych ilościach, więc myślę, że nie zaszkodzi, zwłaszcza że od kawy mnie trochę odrzuciło i jej już prawie w ogóle nie pijęA pijesz zwykła cole? Bo ja jak już to szukam tej bez kofeiny, ale nie wszędzie dostępna![]()
Na szczęście nigdy nie lubiłam kawy, jak już to jakieś latte. Mnie póki co od niczego nie odrzuciło, może trochę mam mniejszy apetyt ogólnie. A w którym tyg Cię tak odrzuciło?Staram się zero bez kofeiny, ale jak nie ma to kupuję po prostu zero. Nie piję jej codziennie, ani w dużych ilościach, więc myślę, że nie zaszkodzi, zwłaszcza że od kawy mnie trochę odrzuciło i jej już prawie w ogóle nie piję![]()
Tzn. może odrzuciło to za duże słowo, po prostu jakoś mi mniej smakuje, więc wolę się herbaty napićNa szczęście nigdy nie lubiłam kawy, jak już to jakieś latte. Mnie póki co od niczego nie odrzuciło, może trochę mam mniejszy apetyt ogólnie. A w którym tyg Cię tak odrzuciło?