reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Witajcie dziewczyny,
Chciałam dołączyć do Waszej ekipy. Mam na imię Ania,mam 38 lat,to moja 7 ciąża,z których mam córkę 7 lat i syna 1.5 roku oraz niestety 4 poronienia za mną.
Test ciążowy pozytywny w ubiegłym tygodniu,w pierwszym cyklu po zaprzestaniu karmienia piersią syna. Na razie termin tylko wg miesiączki na 10.01, wizytę u lekarza mam 15.05.
Przyjmuje heparynę i acard,dzięki którym udało mi się donosić synka po 4 poronieniach.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas wszystkie 👍

Cześć wszystkim
Dzisiaj zrobiłam test i jest delikatna druga kreska więc jeszcze pod sufit nie skaczę.
Martwi mnie trochę pobolewanie podbrzusza bo jest ciągłe, może nie mocne ale jednak, też tak macie?
Termin według apki to 07.01

1000007267.jpg

Cześć wszystkim
Dzisiaj zrobiłam test i jest delikatna druga kreska więc jeszcze pod sufit nie skaczę.
Martwi mnie trochę pobolewanie podbrzusza bo jest ciągłe, może nie mocne ale jednak, też tak macie?
Termin według apki to 07.01
ciąża jest, gratulacje! Zbadaj przyrost bety, bo jeśli to już grubo po terminie @ to troszkę delikatna. Ale jeśli jesteś w okolicy @ to bez nerwów żadnych :)

reklama
ciąża jest, gratulacje! Zbadaj przyrost bety, bo jeśli to już grubo po terminie @ to troszkę delikatna. Ale jeśli jesteś w okolicy @ to bez nerwów żadnych :)
Delikatność kreski nie ma znaczenia :) sama to przeżyłam. Od dnia spodziewanej miesiączki zrobiłam chyba 7-8 testów i niektóre poranne wychodziły bledsze niż wieczorne i też byłam pewna że „o nie ciemnieje” to znaczy że niska beta, albo że spada bo test z czwartku był bledszy niż ze środy. 4 dni po spodziewanym okresie rano wyszedł mi mega bladzioch a okazało się że beta 200 :)

Do góry