reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Hej dziewczyny dziś mi się zaczęło 9 t 0 i apetyt minął chodź od początku jadłam wszystko bo non stop byłam głodna i to był jedyny objaw a od 3 dni zero nic i już trochę się zaczynam martwić czy wszystko ok jutro ma znów wizytę bo narazie chodzę co 2 tyg.

Hej dziewczyny dziś mi się zaczęło 9 t 0 i apetyt minął chodź od początku jadłam wszystko bo non stop byłam głodna i to był jedyny objaw a od 3 dni zero nic i już trochę się zaczynam martwić czy wszystko ok jutro ma znów wizytę bo narazie chodzę co 2 tyg.
To chyba normalne, że te objawy się pojawiają, drugie znikają, chyba tak już będzie 😀 ja mam mega apetyt i jednocześnie mi niedobrze, staram się ograniczać z jedzeniem, bo jakimś cudem mam już 2 kg na plusie 😭😭😭😭

Czy któraś z Was przyjmuje heparynę oraz acard? Jeśli tak,to w jakiej ilości acard? W poprzedniej ciąży brałam 150 mg,teraz inna lekarka stwierdziła,że 150 mg plus clexane0.4 to za dużo... Dodam,że poprzednia ciąża zakończyła się bez innych komplikacji

Niby to wiem bo moje 5 ciąż były bez objawów tylko brzuch rosną chyba się już starzej 🙂 mówię ciąża bliźniacza to będzie więcej tych objawów a tu nic chyba sama się nakręcam.
A która z nas się nie nakręca, myślę że każda 🤣 niezależnie od ilości ciąż na pokładzie. Przynajmniej tu można wyrzucić swoje obawy, na pewno jutro lekarz Cię uspokoi 🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry