NataliaNatka
Fanka BB :)
Jeżeli to nie jest dla Ciebie trudny temat, to napiszesz choćby na priv czemu i Ty się znalazłaś w grupie styczniowej?Witaj, pamiętam Cie z sierpniowek, mam nadzieje ze tak bedzie jak piszesz i zostaniemy tu do stycznia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeżeli to nie jest dla Ciebie trudny temat, to napiszesz choćby na priv czemu i Ty się znalazłaś w grupie styczniowej?Witaj, pamiętam Cie z sierpniowek, mam nadzieje ze tak bedzie jak piszesz i zostaniemy tu do stycznia![]()
A to tak wstajesz sama z siebie o 5? Ja tam rano śpię długoWłaśnie mi uświadomiłaś, że jednak biorę jodbo od paru tygodniu się przerzuciłam na ten suplement o którym piszesz
Ja standardowo pobudka po 5, pranie już wstawione, chata ogarnięta![]()
O to to to !Ja o 8 się zbieram ledwie z łóżka...
Ja akurat muszę wykorzystać potencja trymestru żeby zbudować magazyn bo później bedzie tylko spadać:/Żelazo to nie jest metal ciężkiale fakt, że w tym momencie zalecenia są takie, żeby nie suplementować w ciąży, jeśli nie ma wskazań
![]()
Tak, od ponad tygodnia, normalnie o tej godzinie byłam w stanie wstać tylko na lotniskoA to tak wstajesz sama z siebie o 5? Ja tam rano śpię długo![]()
U mnie też było zawsze kiepsko z żelazem i ferrytynaJa akurat muszę wykorzystać potencja trymestru żeby zbudować magazyn bo później bedzie tylko spadać:/
Spokojnie będzie dobrze!Ja czekam na wizytę, lekka obsuwa, ale zaraz wchodzę, umrę ze strachu