reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
A próbowałaś robić shake z białkiem? W sensie takie bardziej odżywcze. Ja robię kefir, maliny banan itp i właśnie miarka białka, dużo lepiej wchodzi bo samo bialko mi nie smakuje.
Obecnie próbuje cokolwiek. Ja białko dodaje nawet do naleśników czy placuszków bananowych, kawy. Ale mam problem z jedzeniem. Wszystko mnie odtrąca. Liczę że to tylko przypadłość 1 trymestru i później będzie już lżej.

czesc dziewczyny! Ja dzisiaj rano się przeraziłam sporo brązowego plamienia, dobrze, ze ginekolog przyjal mnie przed pacjentkami. Okazało się, że to krwiak podkosmówkowy, ma około 1,8cm.
Dostałam progesteron, ginekolog optymistycznie twierdzi, że do następnej wizyty się wchłonie i dobrze, ze jest tylko w jednym miejscu a nie wokół. Także trzymajcie kciuki! Dzidzia ma 1cm i serce jak dzwon. 🤍

czesc dziewczyny! Ja dzisiaj rano się przeraziłam sporo brązowego plamienia, dobrze, ze ginekolog przyjal mnie przed pacjentkami. Okazało się, że to krwiak podkosmówkowy, ma około 1,8cm.
Dostałam progesteron, ginekolog optymistycznie twierdzi, że do następnej wizyty się wchłonie i dobrze, ze jest tylko w jednym miejscu a nie wokół. Także trzymajcie kciuki! Dzidzia ma 1cm i serce jak dzwon. 🤍
Też mam krwiaka, na wizycie w 7tc miał ok 2cm, a tydzień później już prawie go nie było, także trzymam kciuki, żeby u Ciebie też było dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry