Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja idę z mężem, do gabinetu wejdzie na samo USG razem z dwójką naszych starszych dzieci (od razu będą mogły zrozumieć co to znaczy że w brzuchu jest dzidzia)Zabieracie partnerów na wizytę?
5+1 ;-)O ja też w poniedziałek. W którym jesteś tygodniu teraz?
Tak, mój byl na każdej wizycie z synkiem i teraz mowi ,że nic nie może przegapićZabieracie partnerów na wizytę?
Hej,ja w ogóle nie mam zmian w piersiach,a w poprzednich ciążach miałam od samego początku.nie załamuj się,kiedy masz wizytę u lekarza?Cześć dziewczyny . Ja wczoraj zaczęłam
6 tydzień , dziś 5+1 … wstałam rano i piersi, które do wczoraj były nabrzmiałe i bolesne dziś odpuściły totalnie … zupełnie jak ostatnim razem kiedy poroniłam … mam już załamke
pierwotnie miałam na 20. Ale ostatnio przełożyłam na 15.05… niby to tylko 5 dni . A będzie trwało wiecznośćHej,ja w ogóle nie mam zmian w piersiach,a w poprzednich ciążach miałam od samego początku.nie załamuj się,kiedy masz wizytę u lekarza?