reklama

Styczniowe mamy 2026

Cześć dziewczyny . Ja wczoraj zaczęłam
6 tydzień , dziś 5+1 … wstałam rano i piersi, które do wczoraj były nabrzmiałe i bolesne dziś odpuściły totalnie … zupełnie jak ostatnim razem kiedy poroniłam … mam już załamke
Ja w poprzedniej ciąży miałam tak w kółko, raz bolały tak, że nie potrafiłam ruszyć rękoma, raz zupełnie nie, a czasami bardzo delikatnie, zupełnie ustało w 2 trzymestrze i pod koniec 3 trymestru znowu szaleństwo. Grunt to spokój!

reklama
Cześć dziewczyny . Ja wczoraj zaczęłam
6 tydzień , dziś 5+1 … wstałam rano i piersi, które do wczoraj były nabrzmiałe i bolesne dziś odpuściły totalnie … zupełnie jak ostatnim razem kiedy poroniłam … mam już załamke
Witam się z grudniowych mam 😃 Termin mam na 27.12 więc może i w styczniu fasolka się wykluje.

U mnie też zupełny brak objawów , też się martwiłam bo to moja 6 ciąża a w każdej młodości , zgaga od początku do końca a teraz nic. Byłam w czwartek na wizycie i był fasolek z bijącym serduszkiem 🥰 Więc nie koniecznie brak objawów to coś złego 😆

Czy ból brzucha i pleców jest normalny?
Ja nigdy nie miałam bólów przy 🐒, więc nawet nie jestem przyzwyczajona a teraz to aż mnie wybudziło w nocy i nie wiem jak sobie złagodzić to wszystko...

Czy ból brzucha i pleców jest normalny?
Ja nigdy nie miałam bólów przy 🐒, więc nawet nie jestem przyzwyczajona a teraz to aż mnie wybudziło w nocy i nie wiem jak sobie złagodzić to wszystko...
Mnie też ciągle coś kluje, ciągnie lub boli... w pierwszej ciazy tak nie miałam. Oby wszystko było w porządku;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry