Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nie…. Ja tak bardzo trzymałam kciuki. Kochana… dużo spokoju, zdrówka i pamiętaj, zawsze po burzy wychodzi słońce. Mocno tulę.Już wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.
Bardzo mi przykroJuż wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.
Hej przykro miJuż wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.
Ja też znam, jest na insta mama Hani, miała być zdrowa a urodziła się z trisomia 18...Znam osobę która po nifty miała mieć zdrowe dziecko a urodziło się z wada genetyczna Zespół Treachera Collinsa![]()
Bardzo mi przykro, wiem co czujesz... w styczniu 3 tygodnie czekałam a nóż pojawi się serduszku i niestety... ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu. Też był szpital... Gdybyś potrzebowała pogadać, to pisz śmiało.Już wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.
Bardzo mi przykroJuż wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.
Kochana tak bardzo mi przykroJuż wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.
Przykro mi bardzo...Już wróciłam. No niestety tak jak wczoraj. Pani doktor stwierdziła, że ciąża obumarła. Dostałam skierowanie na szpital, ale muszę się zapisać jeszcze do tego lekarza co wczoraj byłam. Bo zależy mi na tym by położyć się na szpital gdzie tamten lekarz przyjmuje.