reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

Cześć, w poniedziałek wizyta. Biorę wszystko na chłodno, po biochemie nie potrafię uwierzyć w to że wszystko będzie okej. Dzisiejsze wyniki beta 4416,920 mIU/ml, progesteron 25,72 ng/ml🩷

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem Martyna i jestem tutaj nowa, przynajmniej w tym wątku.
Na forum jestem od lutego 2021, kiedy to dowiedziałam się o ciąży z moim pierwszym dzieckiem, synkiem.
Teraz staraliśmy się o drugie dziecko po licznych przeszkodach, m.in konizacji szyjki macicy w grudniu 2024.
Wczoraj zobaczyłam pierwsze kreski, dzisiaj zrobiłam betę i wyszła 15,70 i progesteron 85,4!
Mam nadzieję, że bedzie dobrze. W tamtym cyklu pozytywne testy szybko okazały się ciążą biochemiczna, nim jeszcze zdążyłam udac sie na bete..

Choruje na hashimoto, niedoczynnosc, niestety chwilowo wpadłam w nadczynnosc, ale już z tym walczę.

Nie wiem co jeszcze dodac o siebie. Pytajcie.
Trzymam kciuki za kazda. 🤍

Poniżej testy z wczoraj i jeden z dzisiaj, ten 20 górny.

Jestem jakoś 9/10 dpo, miesiączkę powinnam dostać w poniedziałek. Test zrobiłam bo od 3 dni okropnie bolą mnie piersi, mam zero wyprysków co zawsze ma miejsce przed miesiączką i całymi dniami mam mdłości + ta sama sytuacja co w ciązy z synkiem, kruche naczynia krwionośne w nosie i czesto leci mi krew, nie dużo, ale jednak.

Dodam jeszcze, ze w tym roku koncze 27 lat. :)

Załączniki

• IMG_8928.jpeg
    IMG_8928.jpeg
    985,5 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_8927.jpeg
    IMG_8927.jpeg
    950,8 KB · Wyświetleń: 60
Cześć dziewczyny . Ja wczoraj zaczęłam
6 tydzień , dziś 5+1 … wstałam rano i piersi, które do wczoraj były nabrzmiałe i bolesne dziś odpuściły totalnie … zupełnie jak ostatnim razem kiedy poroniłam … mam już załamke

Cześć dziewczyny . Ja wczoraj zaczęłam
6 tydzień , dziś 5+1 … wstałam rano i piersi, które do wczoraj były nabrzmiałe i bolesne dziś odpuściły totalnie … zupełnie jak ostatnim razem kiedy poroniłam … mam już załamke
Hej,ja w ogóle nie mam zmian w piersiach,a w poprzednich ciążach miałam od samego początku.nie załamuj się,kiedy masz wizytę u lekarza?

reklama
Do góry