Usagitsukino
Fanka BB :)
Chciałabym, żeby nie bolały, ale jak przestaną, to będę schizowac, że coś jest nie tak, więc może niech już sobie boląJa mam małe B a chodzić bez też już nie mogę bo bolą jeszcze bardziej!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chciałabym, żeby nie bolały, ale jak przestaną, to będę schizowac, że coś jest nie tak, więc może niech już sobie boląJa mam małe B a chodzić bez też już nie mogę bo bolą jeszcze bardziej!
Ja nie wiem czego, ale podchodzę na razie bardzo w spokojuChciałabym, żeby nie bolały, ale jak przestaną, to będę schizowac, że coś jest nie tak, więc może niech już sobie bolą![]()
Mimo wszystko jak na siebie, to też mi się wydaje, że nie schizuje, bo naprawdę potrafię mieć paranoje jak mi na czymś zależy. Więc grzecznie czekam do środy i trzymam kciuki za Twoją wizytę jutro, daj znaćJa nie wiem czego, ale podchodzę na razie bardzo w spokojujutro idę ma wizytę potwierdzająca, może już coś będzie widać
![]()
Skurcze w podbrzuszu, kłucie, raz lżejsze raz mocniejsze, ból piersi i mdłosci no i sennosc..Dziewczyny jak się czujecie ? Macie jakieś dolegliwości/ odczucia ? Ja codziennie odczuwam jakieś kłucie w macicy, jakby ukłucia szpilką... czy któraś z koleżanek odczuwa coś podobnego?
Według ostatniej miesiączki który tydzien i dzien ?Boli mnie podbrzusze, raz mocniej raz słabiej, cycki są wrażliwe i to tyle w sumie na razie
Aa no i lędźwie![]()
Jedna apka pokazuje dzisiaj 4+4, druga 4+5Według ostatniej miesiączki który tydzien i dzien ?
Jak tam dzisiejsza wizyta ?pierwotnie miałam na 20. Ale ostatnio przełożyłam na 15.05… niby to tylko 5 dni . A będzie trwało wieczność
zarodek na miejscu właściwym, widoczne echo . Mam zgłosić się za 3 tygodnie na kolejne USGJak tam dzisiejsza wizyta ?
zarodek na miejscu właściwym, widoczne echo . Mam zgłosić się za 3 tygodnie na kolejne USG
W którym tygodniu byłaś?zarodek na miejscu właściwym, widoczne echo . Mam zgłosić się za 3 tygodnie na kolejne USG