reklama
Gratulacje:-*Wyniki bety w odstępie co 48h
381 -> 736 -> 1296
xewee
Fanka BB :)
Jak najbardziej w normieHej, super!
ja tez robiłam wczoraj 3cia - 550, przyrost 166%, pisze ze w normie - ja oczywiscie sie doszukuje ze za duzy![]()
Dokładnie tak. W poprzedniej ciąży zaczynałam od bety niecałe 11 i te przyrosty były dużo większe. Ależ byłam teraz zaskoczona że na starcie beta 381 była. Rozumiałam już dlaczego test był od razu tak mocno ciemny i to nie z pierwszego moczuJak najbardziej w normiena początku są duże przyrosty mogą być nawet 200/300 %

xewee
U mnie termin na ok 17/18 stycznia, brzucha brak i mam nadzieję,ze zostanie tak jak najdluzejCześć. My z terminem na 9 stycznia
Mamy potwierdzone serduszko. Zero objawów. Ale mój brzuch jest już widoczny. Jak wasze brzuchy?

Kiedy byłaś na usg ?Cześć. My z terminem na 9 stycznia
Mamy potwierdzone serduszko. Zero objawów. Ale mój brzuch jest już widoczny. Jak wasze brzuchy?
reklama
Hashi
U mnie termin na 20 stycznia raczej, brzuszka brak, z synem nie było nic widac do 30tc, teraz pewnie szybciej pojawi siw brzuszek, ale kresa jest wzmocniona, więc moze chociaz do tego 16 tc pociagne bez brzuszka.Cześć. My z terminem na 9 stycznia