• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Byłam na wizycie, jest pęcherzyk, jest ciałko żółte, ale serduszka jeszcze nie ma. Mam przyjść za dwa tygodnie ☺️ więc kolejna lekcja cierpliwości, ale cieszę się, że jest to ciałko żółte 🙏
U mnie nie było ciałka żółtego. Ja się chyba jednak zaczynam stresować chociaż doszukałam się że w drugiej ciąży też byłam 5+3 na wizycie pierwszej tylko w tamtej pęcherzyk ciążowy miał 0,52 a teraz mam 0,87 i też był pusty kompletnie. I tylko ta myśl mnie pociesza.

Dla mnie to wszystko jeszcze czarna magia 🙆‍♀️ nie wiem czy wytrzymam dwa tygodnie, może pójdę za tydzień do innego gina jeszcze xd
U mnie pęcherzyk ciążowy 8,59mm, pęcherzyk żółtkowy 3,93mm a CRL 2,63mm

reklama
Dla mnie to wszystko jeszcze czarna magia 🙆‍♀️ nie wiem czy wytrzymam dwa tygodnie, może pójdę za tydzień do innego gina jeszcze xd
U mnie pęcherzyk ciążowy 8,59mm, pęcherzyk żółtkowy 3,93mm a CRL 2,63mm
A jak masz poczuc sie pewniej to idz :D Ja nawet nie sprawdziłam jakie miałam wymiary na wydruku xD jak wrócę to aż sprawdzę, ale było w 4+6 u mnie już i pęcherzyk ciążowy I żółtkowy, to mówił:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry