reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Jeżeli będą bliźniaki to będę mega szczęśliwa. Czytałam, że przy bliźniakach potrafi dłużej się tak jakby ten początek ciąży zawiązywać, że organizm troszkę więcej potrzebuje energii. No i nie zawsze widać na początku. No jak jutro będę to wezmę skierowanie na betę. Robiłam tylko raz, bo stwierdziłam, że przy takiej wysokiej nie ma co powtarzać. Biorę też pod uwagę, że może jakiś błąd z laboratorium był.
Trzymam kciuki za jutro 😊

reklama
Będę dawać znać rano 😁 dobrze, że rano to nie będę siedzieć na szpilkach cały dzień hahaha. Rano zbiorę córkę i jadę po męża do pracy by mógł się nią zająć w trakcie wizyty.
Trzymam kciuki ❤️ i od rana będę zaglądać po wieści.

A jak u Was dziewczyny z L4? Pracujecie czy jednak leniuchujecie?
Ja przyznam szczerze, po dwóch pozamacicznych i kilku wczesnych poronieniach od razu jak miałam możliwość dwa tygodnie temu wziąć L4 to bez skrupułów je wzięłam i mam the best time of my life 😂

Do góry