reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2026

Gratuluję nowego serduszka na grupie :)

U mnie też tak gorąco ale ja się cieszę bo mi wiecznie zimno odkąd schudłam.
Mam od 2 tyg mdłości ale dzisiejsze przechodzą same siebie. Wracając z zakupów byłam bliska wymiotować na przejściu dla pieszych. Jestem taka jakaś słaba ciągle niby śpiąca a w nocy ciągle się kręce i budzę i żyje w takiej pętli.
Do tego młody się pochorował od niedzieli i od wczoraj ja mam stan podgorączkowy i straszny ból gardła plus chrypka 😢

reklama
Gratuluję nowego serduszka na grupie :)

U mnie też tak gorąco ale ja się cieszę bo mi wiecznie zimno odkąd schudłam.
Mam od 2 tyg mdłości ale dzisiejsze przechodzą same siebie. Wracając z zakupów byłam bliska wymiotować na przejściu dla pieszych. Jestem taka jakaś słaba ciągle niby śpiąca a w nocy ciągle się kręce i budzę i żyje w takiej pętli.
Do tego młody się pochorował od niedzieli i od wczoraj ja mam stan podgorączkowy i straszny ból gardła plus chrypka 😢
U mnie tak samo córka na antybiotyku i co jakiś czas jej nachodzi gorączka. Plus na odsłuchu było słychać w płucach. 😑 Mnie gardło boli i jeszcze bardziej zatkało mi nos jakbym w ciąży naturalnie nie miałam zatkany. 😥

Ja dziś kompletnie chilluje.. zjadłam gniazdo, dwie kanapki, nawet nie chce mi się iść po paczkę do paczkomatu 🤣 ale u mnie tak jest bo jestem sama w domu, zawsze jak mąż wróci z pracy to tak się „żywiej” robi, nagle się na spacer chce iść albo w ogóle „chce się”. Leżę i robię rewatch Stranger Things 😅

Czy to praca w big4 ? 😅
Nieee, ale też spora firma 😊 ale jakoś wyjątkowo ich wzięło dziś na planowanie do przodu, a ja wyjątkowo wszystko pozytywnie przyjmowałam myśląc sobie, że jeden fałszywy ruch frajerzy i idę na L4 🤣

Ale lubię moją pracę, zwłaszcza ekipę, z którą pracuję, więc póki co chcę pracować 💪

reklama
Do góry