reklama
sugarcane
Moderator
Niestety czesto pojawiają różnego rodzaju niepokoje w ciazy.. myslimy o różnych ewentualnościach, ryzykach, z drugiej strony na prawde warto przezyc ten czas ciaży ciesząc sie każdym jej momentem, nawet jesli cos pójdzie nie tak, jak zaplanowane, w poprzedniej, straconej ciazy odmawiałam sobie tej radości, chcialam zaczekać do bezpiecznego momentu, teraz widze ze byl to błąd, powinnam sie cieszyc z każdego dnia w którym byliśmy w dwupaku, ja i moje maleństwo, ktore istnialo i juz na zawsze bedzie w mojej pamięci.. przepraszam za taki smutny wydźwięk, ale chce bardzo Wam przekazać, zebysmy cieszyły sie, były pelne nadziei, przy nadziei. To da nam siłę na wszystkoA ja wchodzę w jakiś dziwny okres stresowania się, czy wszystko jest ok

xewee
Moderator
Tak ja się cieszę, ale od paru dni łapie się na myslalach, chociaż nic nie wskazuje,że miałoby być nie takNiestety czesto pojawiają różnego rodzaju niepokoje w ciazy.. myslimy o różnych ewentualnościach, ryzykach, z drugiej strony na prawde warto przezyc ten czas ciaży ciesząc sie każdym jej momentem, nawet jesli cos pójdzie nie tak, jak zaplanowane, w poprzedniej, straconej ciazy odmawiałam sobie tej radości, chcialam zaczekać do bezpiecznego momentu, teraz widze ze byl to błąd, powinnam sie cieszyc z każdego dnia w którym byliśmy w dwupaku, ja i moje maleństwo, ktore istnialo i juz na zawsze bedzie w mojej pamięci.. przepraszam za taki smutny wydźwięk, ale chce bardzo Wam przekazać, zebysmy cieszyły sie, były pelne nadziei, przy nadziei. To da nam siłę na wszystko![]()
NataliaNatka
Fanka BB :)
Dziewczyny mamy to! Jest moje wyczekane serduszko! Lekarz potwierdził termin na 28.01
Muszę chwilkę sobie popłakać z radości i zacznę się tym cieszyć
Muszę chwilkę sobie popłakać z radości i zacznę się tym cieszyć
Usagitsukino
Super wieści, gratulacjeDziewczyny mamy to! Jest moje wyczekane serduszko! Lekarz potwierdził termin na 28.01
Muszę chwilkę sobie popłakać z radości i zacznę się tym cieszyć![]()

Usagitsukino
Chyba to trochę tak będzie, że będzie życie od wizyty do wizytyTak ja się cieszę, ale od paru dni łapie się na myslalach, chociaż nic nie wskazuje,że miałoby być nie tak

Ale z drugiej strony wiem jak to wszystko jest kruche i na ile rzeczy nie mam wpływu

sugarcane
Moderator
Dokladnie tak bedzie, od wizyty do wizyty, i dokładnie tak jak piszesz.. Na wiele rzeczy nie mamy wpływu..Chyba to trochę tak będzie, że będzie życie od wizyty do wizytyAktualnie czuję spokój i staram się cieszyć, zwłaszcza że wiedza już jedni rodzice, wczoraj powiedziałam moim przyjaciółkom.
Ale z drugiej strony wiem jak to wszystko jest kruche i na ile rzeczy nie mam wpływu![]()

Lubiekluskikladzione
Mnie to bardzo męczy od początku. Boje się przywiązać, ucieszyć.A ja wchodzę w jakiś dziwny okres stresowania się, czy wszystko jest ok
reklama
Usagitsukino
Ale wtedy też można schizować, jak nagle tych ruchów nie będzie, no nie dogodziszJa zawsze jak czuję już ruchy maluszka to spokojniejsza jestem![]()

Dziewczyny, co myślicie o detektorach tętna? Korzystała któraś?