reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

Oo dzięki 🤩 ja na razie zmieniłam agolutin na Prolutex, i będę powoli zmieniać cyclogest na utrogestan. Ale nie wiem do kiedy będe brać 🤣 zakładam że pewnie max do 12 tygodnia. Dzisiaj 8+1 wg USG, 8+2 wg transferu :)
To idziemy prawie równo u mnie dzisiaj 7+6 ja już mam wszystko rozpisane krok po kroku i ostatecznie będę bez leków w 13+5💪💪zostanie sam Clexan

reklama
Hejka dziewczyny ja w drodze do szpitala bo przy podcięraniu zauważyłam jasną krew i jestem załamana
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, plamienia w ciąży się zdarzają, nie zawsze oznaczają coś niepokojącego. Z tego co kojarzę Ty już około 11 tydzień więc myślę, że będzie dobrze i tego Ci życzę ✊

Hejka dziewczyny ja w drodze do szpitala bo przy podcięraniu zauważyłam jasną krew i jestem załamana
Dawaj znać co lekarz powiedział, chociaż myślę że może to z jakiegoś przemęczenia albo tak po prostu, czasem się zdarza, albo jakiś krwiaczek się zrobił. Na pewno będzie dobrze.

U mnie dziś 10+2, ale po poprzednich poronieniach stres jest, przy każdej wizycie w WC zaglądam na papierek, więc rozumiem doskonale jakie to uczucie

reklama
Już po wizycie wszystko ok serduszka biją po badaniu ginekologicznym też wszystko w porządku pani doktor powiedziała że organizm musi odpocząć dostałam progesteron doustnie ale strachu się najadłam to moja 6 ciąża ale pierwszy raz taka sytuacja.Dziękuje dziewczyny za wsparcie ❤️

Do góry