reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Prolutex biorę jeszcze przez dwa tygodnie, od dzisiaj zmieniam cyclogest na utrogestan. Przez dwa tygodnie 3x1, potem tydzień 2x1, i potem 1x1 i przed prenatalnymi odstawiam całkowicie. Glucophage biorę jeszcze dwa tygodnie. Zostaje mi na stałe euthyrox i acard.O a możesz powiedzieć jakie leki teraz bierzesz i docelowo z czym zostaniesz?
Ja np zastanawiam się jak długo będę miała utrogestan, bo w sumie dostałam go chyba na wszelki wypadek, nie wiem...
Usagitsukino
Byłam w hm i są naprawdę ekstra ceny. Kupiłam dwie pary legginsów za łączną kwotę 28zl! Było też mnóstwo jeansów za 30/40zldżinsy? A daj spokój, legginsy, albo spodnie dresowe, a już jak bardzo lubisz dżins to kiedyś widziałam w lidlu dżinsowe spodnie ciążoweja się bardziej martwię jak będzie ślisko to jak ja z takim benzolem będę gdzieś człapać
jak ja bez bebzola to mam problemy z równowagą. Przeważnie i tak wszędzie autem ale.. do lidla na przeciwko nie wypada jechać
![]()
Motylkowa!
Ja byłam akurat w dwóch i były i tu i tu. Ale rozmiarowo właśnie dużo xS/s było, a ja potrzebuję większe a nie miałam czasu grzebać za swoim rozmiaremA te ubrania ciążowe w hm to w każdym sklepie myślicie że są? Nigdy się nie rozglądałam specjalnie ale też nigdy mi w oko nie wpadły takowe, może mój sklep akurat nie ma...![]()
Usagitsukino
To właśnie u mnie było wszystko osobno i spory wybór rozmiarówJa byłam akurat w dwóch i były i tu i tu. Ale rozmiarowo właśnie dużo xS/s było, a ja potrzebuję większe a nie miałam czasu grzebać za swoim rozmiarema trzeba szukać niestety bo były pomieszane pomiędzy normalne kolekcje.
Motylkowa!
Ooo superTo właśnie u mnie było wszystko osobno i spory wybór rozmiarów
SzklanaKulka
O takie cuś?Ooo superja właśnie widziałam takie kolarki ciążowe za chyba 15 zł, więc ceny bardzo fajne. Ale i tak najbardziej marzą mi się dżinsowe ogrodniczki na duży brzuszek - widziałam w lidlu je kiedyś w ofercie i na pewno się skuszę na jesieni
![]()
Damskie ogrodniczki ciążowe na szelkach, z bawełną
Damskie ogrodniczki ciążowe na szelkach, z bawełną w sklepie internetowym LIDL. Dostawa do paczkomatu ✅ 30 dni na zwrot ✅ Bezpieczne płatności
Usagitsukino
Jezu tak, ogrodniczki w ciąży to mój mokry senOoo superja właśnie widziałam takie kolarki ciążowe za chyba 15 zł, więc ceny bardzo fajne. Ale i tak najbardziej marzą mi się dżinsowe ogrodniczki na duży brzuszek - widziałam w lidlu je kiedyś w ofercie i na pewno się skuszę na jesieni
![]()

Motylkowa!
Taaak! Dokładnie te!O takie cuś?
Damskie ogrodniczki ciążowe na szelkach, z bawełną
Damskie ogrodniczki ciążowe na szelkach, z bawełną w sklepie internetowym LIDL. Dostawa do paczkomatu ✅ 30 dni na zwrot ✅ Bezpieczne płatnościwww.lidl.pl

reklama
Lubiekluskikladzione
Melduję, że udało się wysłuchać tętno detektorem
tym samym kupiłam sanco. Mam nadzieję, że jutro szef mnie wypuści trochę wcześniej, żebym mogła zdążyć dojechać na badanie