xewee
Fanka BB :)
O kurde faktycznie u Ciebie widać! To moje wzdecia to jednak nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde faktycznie u Ciebie widać! To moje wzdecia to jednak nic
Która ciąża? No już mocno widać, ale to super bo mozna sie przynajmniej nacieszyć. Chociaz wiadomo im blizej konca tym szybciej chce sie urodzic bo już ciezko.
Według OM to 11+2O wow, kurczę na 5 miesiąc wygląda albo nawet lepieja w którym tygodniu jesteś?
To na 100% dlatego, moja szwagierka też najszybciej widoczny i największy brzuszek miała w 3 ciąży.Według OM to 11+2
To moja trzecia ciąża więc pewnie stąd ten widoczny brzuch
W porównaniu między pierwszą a drugą ciążą na koniec w obwodzie miałam blisko 10cm różnicy a dziecko tylko 170 gramów większe
Teraz obstawiam że będę jeszcze wieksza
A dziecko ile ważyło jak się urodziło?To mój brzuch 2 dni przed porodem, 40+5.
Podejrzewam, że tym razem będzie większy.
Zobacz załącznik 1708839
No to u Ciebie tu wyglada na 5, może 6 miesiącTo mój brzuch 2 dni przed porodem, 40+5.
Zobacz załącznik 1708839
Ale to pierwsza ciąża, teraz to podejrzewam, że faktycznie taki będzie w 5/6 miesiącu, ale ciesze sie bo się tym w pełni nasycę.No to u Ciebie tu wyglada na 5, może 6 miesiącmalutki.
Ja 9 dni przed porodem byłam o wiele większa w pierwszej ciążyTo mój brzuch 2 dni przed porodem, 40+5.
Zobacz załącznik 1708839
Sporo i jak się okazało za dużo jak na mnie, ale dałam radę! Miał ważyć 3200, a końcowo 3470g.A dziecko ile ważyło jak się urodziło?