• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Ja jestem 10 miesięcy po ciąży pozamacicznej ale nie do końca pozamacicznej bo była w rogu macicy i nie miała gdzie rosnąć i pękła w 9 tygodniu , 5 min pozniej karetka by mnie zabrała i już bym dziś nie pisała z wami , straciłam 3 litry krwi do brzucha , dlatego teraz się tak bardzo boje. Czy któras z was pracuje np na magazynie ? Nie wiem czy nie iść na zwolnienie ...
Ja nie na magazynie ale w dziale jakby podlegającym pod magazyn, więc tez mam dźwiganie kartonów, przepakowywanie, oklejanie itp. Właśnie dzisiaj się dogadałam, że od jutra do czwartku biorę urlop, a później już l4. Kierownik w sumie sam mi to zaproponował bo ja chciałam do czwartku chodzić normalnie.

reklama
Dziewczyny, nie jest dobrze... 😭
Średni przyrost 50,7%

Załączniki

• Screenshot_2026-05-18-14-44-45-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2026-05-18-14-44-45-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    88,1 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Ja nie na magazynie ale w dziale jakby podlegającym pod magazyn, więc tez mam dźwiganie kartonów, przepakowywanie, oklejanie itp. Właśnie dzisiaj się dogadałam, że od jutra do czwartku biorę urlop, a później już l4. Kierownik w sumie sam mi to zaproponował bo ja chciałam do czwartku chodzić normalnie.
Dokładnie w takin dziale pakuje co parkingu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry