• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Ale super 😍 dzisiaj pewnie Twoja beta wynosi ponad 5000 . 😍🥰
Mnie zapisano na środę i pewnie nie bedzie nic widać 🫣
Ale moze chociaz jakies wyniki zrobię.
Chociaz licze na to ze przyrosty nie zwolnią i nadal będą ponad 200% to juz może może jakąś kropeczkę zobaczymy 😍😂

Ja prawie tez , przewidywany termin mam na 23.01 😉
@Eveline.eve dopisz mnie proszę 🥰
Przy becie 5000 już raczej widać serduszko.
A pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy to widełki 1000-3500. Czy to ja mam jakies złe info?

reklama
Już dopisuje 🤗 lekarz powiedział że tak ładnie wszystko się rozwija że zaprasza na piątek na wizytę i wg niego już będzie serduszko 🤩🥰 jak ja mam wrażenie że dopiero test robiłam, za to zaliczyłam pierwsze 🦚 w pracy. Teraz nie ma się co dziwić 😵‍💫
Dziękuję . 🥰
Ojejej toż to już zaraz 😍😍😍
Czekamy z niecierpliwością 💝
Przy becie 5000 już raczej widać serduszko.
A pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy to widełki 1000-3500. Czy to ja mam jakies złe info?
Mi lekarz mówił ze 1000 -5000 pęcherzyk , a na 10000 serduszko 🤷‍♀️

Ja idę jutro prywatnie na wizytę teoretycznie jeśli przyrost byłby taki jak ostatnio to chat przewiduje że będzie około 20 000 i powinno być widać zarodek.

Dodatkowo zadzwoniono do mnie z poradni NFZ, że w środę o 13 mam się zgłosić, także dzień po dniu będę podglądana.

Dziś mam dzień spania, lenia, wszystko na nie.
Nie mam bóli żadnych większych, może oprócz takich dziwnych skurczy trochę przypominających okres, piersi trochę nabrzmiałe, mdłości brak zobaczymy co to się jutro okaże…

A ja wam powiem, że byłam w pracy i o ile rano się świetnie czułam tak o 13:00 wzięły mnie okropne mdłości i trzymały mnie do 15:00. Zaczęło mnie też boleć podbrzusze. Wróciłam do domu po 16:00 i mdłości i bóle minęły ale mam taki zjazd, że zasypiam na siedząco 😵‍💫 Jednak chyba dobrze, że wzięłam ten urlop na 3 dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry