• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
1000277167.jpg
Mamy serduszko♥️ wg USG 7 tydzień ciąży więc wychodzi, że termin na 5 stycznia. Mam się już zapisywać na prenatalne bo długo się czeka+porobić pakiet badań. Kolejna wizyta 12 czerwca.

Dziewczyny z każdym bólem brzucha mam czarne myśli w głowie. Siedzę sobie i np przez 20 min czuję taki okresowy ból, który się rozlewa na macice, czasem plecy, pachwiny. No i po jakiś właśnie 20/30 min mijaj i mam spokoj dłuższy czas. Mega mnie to stresuje. W pierwszej ciąży miałam takie bóle i to jeszcze gorsze ale już nie pamiętam jak to było. Pewnie też się tak stresowałam. Tylko wtedy już byłam po wizycie i był pęcherzyk, a teraz taka jedna wielka niewiadoma 😭
Czy wy też macie takie bóle?

Dziewczyny z każdym bólem brzucha mam czarne myśli w głowie. Siedzę sobie i np przez 20 min czuję taki okresowy ból, który się rozlewa na macice, czasem plecy, pachwiny. No i po jakiś właśnie 20/30 min mijaj i mam spokoj dłuższy czas. Mega mnie to stresuje. W pierwszej ciąży miałam takie bóle i to jeszcze gorsze ale już nie pamiętam jak to było. Pewnie też się tak stresowałam. Tylko wtedy już byłam po wizycie i był pęcherzyk, a teraz taka jedna wielka niewiadoma 😭
Dokładnie to samo czułam wczoraj…

Mam takie bóle . Dlatego pisałam, ze cos porobię I zaraz się kładę bo też mnie stresują...

Zobacz załącznik 1741814Mamy serduszko♥️ wg USG 7 tydzień ciąży więc wychodzi, że termin na 5 stycznia. Mam się już zapisywać na prenatalne bo długo się czeka+porobić pakiet badań. Kolejna wizyta 12 czerwca.
Jaki mały Wielki człowiek 😍🥰🥰🥰 wspaniałe wieści 😍😍😍

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry