• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

reklama
Jakby tak wierzyć w przesądy to obstawiam u siebie dziewczynkę 🤣 wyglądam tragicznie, mam trądzik jak nastolatka, włosy suche jak wióry i twarz zmęczona, blada. Tragedia jest 🤣 z synem miałam błysk w oku od początku, piękną cerę i włosy. A teraz szok. Sama siebie nie poznaję🫣 Też macie takie odczucia?

Jakby tak wierzyć w przesądy to obstawiam u siebie dziewczynkę 🤣 wyglądam tragicznie, mam trądzik jak nastolatka, włosy suche jak wióry i twarz zmęczona, blada. Tragedia jest 🤣 z synem miałam błysk w oku od początku, piękną cerę i włosy. A teraz szok. Sama siebie nie poznaję🫣 Też macie takie odczucia?
Ja cerę mam ładną, bez wypryskow. I czuję, że będzie drugi chłopak 💙

Ja na ogół nie mam problemów z cerą , a teraz co rusz coś mi wyskakuje , zmęczona jestem strasznie , i przyjaciolka mowi ze jest pewna ze bede miala dziewczynkę bo wyglądam na dziewczynkę 😂😂😂 jakby to nie padło z jej ust to bym się obraziła ale jej kazałam spadać i oby miala rację 😂😂😂

19.30 🥰🥰🥰 I juz nie mogę się doczekać 😎 mam nadzieję ze zobaczę dzidziolka i serduszko ...

Dzień dobry!
Ja juz zauważyłam zaleznosc pomiędzy moimi mdlosciami .... nie mogę się najeść do syta . Bo po pół h ledwo żyję. A jak jem małe porcję ale często to jest lepiej ...
U mnie dzisiaj na razie tez jest dobrze. Jednak wiem że w każdej chwili się to moze zmienić i nie chwalę dnia przed zachodem słońca juz 🤣
Jakie macie plany na dzisiaj ?
Ja nie mam dzisiaj, to jakaś pomyłka. Mam 2 czerwca :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry