• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2027

Sama nie wiem już o co chodzi.
Rano było znośnie, później nic nie czułam przez większość dnia, i dopiero teraz na wieczór mnie łapie znowu. Jedyne co użyłam to krem na receptę, globulek nie wzięłam. Czekam na wizytę jutro bo nie wygląda mi to na infekcję grzybiczą, a na to właśnie dostałam lek.
Bez żadnego posiewu to dziwne że dostałaś leki

reklama
Dziewczyny macie poinstalowane apki ciążowe? Coś polecacie?
Ja niby mam , ale żadna jakos mi nie odpowiada :/ wszystko płatne , reklama za reklamą ... kiedyś te aplikacje byly na prawdę fajne , niczym książki . A teraz pieniądz się liczy 😅
hejka dziewczyny czy już macie zmierzony zarodek ? chwalcie się ile ma wasze maleństwo
Nasz w sobotę mial 3,5 mm 🫣🤭

Dziewczyny a ja nie dosc ze mdlosci,że osłabienie to jeszcze doszedł mi refluks 🫨
Nic nie mogę prawie jesc ... i nie jem , a i tak się meczę . Chodzę po prostu głodna 🥺 ale wszystko w buzi puchnie i zoladek jakby byl zapchany 😵
Oby do 12 tygodnia... 🙏

Ja niby mam , ale żadna jakos mi nie odpowiada :/ wszystko płatne , reklama za reklamą ... kiedyś te aplikacje byly na prawdę fajne , niczym książki . A teraz pieniądz się liczy 😅

Nasz w sobotę mial 3,5 mm 🫣🤭

Dziewczyny a ja nie dosc ze mdlosci,że osłabienie to jeszcze doszedł mi refluks 🫨
Nic nie mogę prawie jesc ... i nie jem , a i tak się meczę . Chodzę po prostu głodna 🥺 ale wszystko w buzi puchnie i zoladek jakby byl zapchany 😵
Oby do 12 tygodnia... 🙏
A który masz teraz tydzień?

Mam pytanie do dziewczyn z procedury invitro.
Lekarz kazał mi brać leki do pełnego 10 tygodnia. Wtedy nie ustalaliśmy wieku ciąży z USG I kupiłam leki do danego terminu zgodnie z kalendarzem (5 dni starsza ciąża) przy następnej wizycie okazało się że maluszek młodszy. Teraz sama zastanawiam się czy stosować się terminu pierwszego czy drugiego tym bardziej że mam uwagę przy instrukcji brania leków żeby samemu nie modyfikować leków.

hejka dziewczyny czy już macie zmierzony zarodek ? chwalcie się ile ma wasze maleństwo
Hej, w 6t2d byłam w szpitalu na IP i zarodek miał 0,58cm. 2 dni później byłam na wizycie u mojego lekarza i miał 1.1 cm (czyli coś duży jak na swój wiek) co jest po porostu niemożliwe aby tyle urósł. Także pewnie kwestia sprzętu i lekarza. Zobaczę za 2 tyg :) serduszko biję poprawnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry