reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Słoneczka rosną, czyli waga i inne wymiary szczęścia :)

reklama
No ja jak mierzę Matiego w domu przy ścianie to ma 94 cm :-D i byłam zdziwiona wczoraj pomiarem wg miarki w przychodni :confused:, ale co tam ... przecież sprzeczać się nie będę :-D:rofl2:

mi też w domu wychodzi inaczej bo ma 90cm a waga 12kg:confused:
oni u nas mierza przy takiej miarce danonkowej a ja w domu go stawiam przy sciane, odrysowuje i przystawialam miarke..
no ale w kazdym razie miesci sie w normie, ubranka nosi na 92 i sa troszke za duze ale wiadomo rozmiar rozmiarowi nierowny;-)
ta kurtke co niebieska z h&m mamy na 86 i jeszcze jest w sam raz

te pierwsze są nówki,a druugie miał dwa razy założóne do samochodu, wiecej sie nie dał - ryczął na sam ich widok.
jedne i drugie niby 24, ale te drugie to raczej 23. pierwsze tak pomiedzy 23-24

Elu przepraszam, że tak długo nie odpisywałam o butkach, ale dopiero teraz byłam w reserved, no i faktycznie jakąś małą tą rozmiarówkę mają :confused:, rozmiar 24 był dla Nikusia na teraz idealny, a jest jeszcze trochę za zimno na takie adidaski, więc niestety nie dogadamy się :-(, ale gust masz dobry ;-):tak:.

Jak kazdego 11-tego dzisiaj u nas bilans domowy. I tak:

waga, nareszcie do góry, pierwszy raz od pół roku, aż poł kilo!!!!!! czyli teraz mamy:

waga: 12,5 kg
wzrost: 95 cm - w koncu musi sybko dogonic tatusia, który ma 198:-)

reklama
Do góry