reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Fifka kupowałaś teraz z gondolą tego x landera?czy samą już spacerówkę?wózek super,miałam taki bliźniaczy i był rewelacja!moi chłopcy do 2lat jeździli później wózek w odstawkę-tylko fakt ja po miescie z nimi dwoma nie śmigałam sama,zawsze btł ktoś do pomocy

a ja trochę wybiegnę w przyszłość...jaki fotelik samochodowy polecacie dla takiego dziecka które już siedzi?Bo ja mam 9-36kg i nie jestem z nich zadowolona...

Ostatnia edycja:
Anisen noż się obejrzałaś :-D Może jakbyś podała jakąś sensowną cene a ja tamtej dostawki bym nie kupiła to na pewno byłabym zainteresowana :-D

Milusia
nie, kupiłam samą spacerówkę.Nie potrzebna mi gondola bo w razie czego mam swojego starego Tako z gondolą. Często chodzę w chuście a i wersji spacerowej można użyć jako gondoli rozkładając na płasko (mam miekkie nosidło w domu w razie czego) Chciałam nowy wózek a sama spacerówka jest połowe tańsza...

Co do fotelika my mamy 9-18kg i ja jestem zadowolona. Można go lekko położyć jak dziecko zaśnie co jest bardzo pomocne. Nie wiem jaka to firma naszego,,, dostaliśmy od brata męża to nie pogardziliśmy :-) Jak Adrian wyrośnie z nosidła to dla Konrada kupimy ten większy.

a ja jestem zadowolona z naszego podwójnego sprzętu, Nataniel na spacerach jeździ w wózku i coś czuję, że nie prędko będzie spacerował. wózek ciężkawy ale to raczej przez wagę moich dzieci heh. zwrotny niesamowicie jest i na prawdę nie żałuję, że go zakupiłam

Milusia
Nataniel jeździ teraz w maxi cosi tobi 9-18kg, bardzo fajny fotelik :) i też można go pochylić do tyłu jak dziecko uśnie

Vinga widziałam :-) super jest! Fajnie wygląda jak dwójka jest zapakowana. :-D A to że będzie w wózku jeździł to tylko ci się tak wydaje... Konrad tylko jeździł i nie było za bardzo mowy o chodzeniu aż pewnego dnia schowałam wózek i tak zostało. Teraz naprawdę dużo chodzi pieszo i wózka nie używa... a pamiętasz moje rozterki na początku ciąży? Pół roku dla takiego malucha to kupa czasu.

Fifka ja będę dążyła do tego, żeby jak najwięcej jeździł w wózku, bo nie wyobrażam sobie go gonić po chodnikach. na wsi może chodzić gdzie chce ale jak się przeprowadzimy do miasta to tylko wózek :) a potem może taka podstawka jak ty zakupiłaś. do parasolki też można ją przymocować?

Vinga do każdego wózka można :-)

No Konrad jest dzieckiem które nie ucieka...zawsze trzyma się dzielnie za rączkę i nie odstawia cyrków więc ja tam się nie boję nawet na miasto jechać ale fakt... każde dziecko jest inne

Nataniel w domu ładnie chodzi za rękę, ale na dworze dziki zwierz w niego wstępuje ;) i ręka jest bee i oczywiście zawsze biegnie w innym kierunku niż ja idę :-p

reklama
Do góry