reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi to jak na 6-9 miesięcy to zupełnie inna rozmowa :-D Dziecko będzie już siedziało więc o wiele łatwiej będzie przy nim manewrować! One najbardziej denerwujące są przy noworodkach a później już przejdzie :tak:

Oj my wszytkie wrażliwe teraz... ale serio nikt nie chce cię obrażać ani krytykować! To tak w dobrej wierze piszemy...

reklama
starsze dziecko może spokojnie takie nosić :) już nie leży cały czas więc i nie będzie mu to przeszkadzać.
oj ja też ostatnio jestem przewrażliwiona, przede wszystkim na krytykę męża... nie umie się powstrzymać

starsze dziecko może spokojnie takie nosić :) już nie leży cały czas więc i nie będzie mu to przeszkadzać.
oj ja też ostatnio jestem przewrażliwiona, przede wszystkim na krytykę męża... nie umie się powstrzymać
heheheh...mam dokladnie to samo vingus :) On mnie moze nabuzowac samym swoim spojrzeniem ;p nawet gadac nie musi...hihihihi

Oj mam to samo... mąż czasem coś palnie a ja już cała w nerwach,.. na szczęście jest lepiej niż w ciąży z Konradem bo teraz to choć świadoma tego jestem i nie przeżywam że to jakiś rozpad małżeństwa a ciąża...

Gocha
według mnie zwykła... taka profilowana na bardzo krótko starcza bo dziecko z czasem chce siedzieć a w takiej już nie posiedzi... chyba ze wtedy przeniesiesz do swojej wanny bo nie opłaca się kupować dwóch wanienek... lepszy będzie leżaczek do wanienki :-)

Heh, Pustiszi coś dziś bardzo nerwowa... dziewczyny tak z dobrej woli doradzają, żebyśmy my, pierworódki się na jakąś minę się nie wpakowały. Ja tam osobiście cieszę się z takich porad, przynajmniej nie wyrzucę kasy w błoto na coś, co większość mam uważa za totalną porażkę :)

Dziewczyny, ile wy już macie rzeczy kupionych, to normalnie w szoku jestem! Ja nie mam chyba nawet połowy tego, jak wklejałam kiedyś kiedyś jakieś fotki, to od tamtej pory dokupiłam tylko 3-pak bodziaków na kr. rękawek, 2 szt. białych na długi i wczoraj wieczorem wylicytowałam pajacyk z niedrapkami, o ten:
ST.BERNARD *CUDNY PAJAC W BEŻOWE GROSZKI* 56 3,2KG (3491268780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Teraz myślę, żeby kupić pieluszki - wiadomo tetrowe na pewno, ale waham się czy oprócz tego wziąć jeszcze bawełniane/flanelowe?

I kupuję materiały na kocyk minky z metkami - będę szyć! Sama jestem w szoku, ale napaliłam się na to szycie, jak szczerbaty na suchary :-D Czekam tylko na USG, bo nie wiem, które materiały wybrać :)

reklama
antinetka ja mam tetrowe, I falnelowe..moze dokupie jeszcze bawełanine...bos a delikatniusie:)
a no I kupilam paczek pampersów w supherpharmie..80 szt za 29,99:)

Do góry