reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Ja też biorę Feminatal N ale dopiero od dziś. Lekarz kazał brać od 12 tygodnia, to biorę. Przerwałam branie kwasu foliowego, bo w witaminkach ta sama dawka :D

reklama
ja mam morfologie jak koń, wiec na razie łykam tylko kwas foliowy. no i duphaston, ale to raczej nie z działu witamin :laugh:
zobaczymy jak po next morfologii będzie, bo cosik apetytu ni mam :(. jak coś to zaczen łykac. femiantal jest ok, dobrze dziala na nudnosci, tzn zapobiega im ponoc :)

Elżbietka :) ja byłam w zeszlym tygodniu. Dostałam na miesiąc póki co. Troche się martwilam, ze bedę się nudzic, ale gdzie tam... :) a jaki "luz na dyni" :):):)

Tobie to dobrze. U mnie wszyscy sie martwią, żebym tylko nie poszła na zwolnienie. Ja się założę, że będe już leżec na łózku porodowym, a jeszcze będą mi przynosić przelewy i dokumenty. Wkurza mnie to :mad:

Witajcie

Dziś odbieram wyniki krwi na HB, WB i przeciwciała i zaraz po tym mam wizytę u ginka. Dziś dopiero zaczynam 11 tydzień i jestem bardzo ciekawa, czy będę już mogła posłuchać tętna dziecka ! ::)

Coś mi z tymi linijkami nie gra ...ten nie doliczył mi dnia od wczoraj (może dla tego, że zakładałam ją ok 21.00), a zaś na SzipSzopie gdy wpisałam termin porodu 17 styczeń to wyliczył mi az 14 tygodni i jeszcze jakieśtam dni !!
POMOCY , bo się pogubiłam

reklama
wrocilam:)
gin bardzo, bardzo sympatyczny i konkretny facet, tylko chwilami, mimo znajomosci niemieckiego mialam problemy, zeby go zrozumiec, jak sie rozgadal to coraz szybciej i szybciej i jakimis medycznymi skrotami do mnie. a ja caly czas prosilam, zeby mowil wolniej, to zwalnial na chwilke i znowu swoje ;D ::)
z maluszkiem wszystko w porzadku, tylko termin sie zmienil i to dosc znacznie, bo wg niego ciaza starsza i fasolina przyjdzie na swiat pomiedzy 26.12 a 1.01. ::)

Do góry