reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Harsharani ja w ogóle mdłości nie miałam - raz sobie tylko żygnęłam po otwarciu zmywarki z brudnymi garami, hehe ;D ;D ;D. trochę mnie muliło ale typowych mdłości nie miałm. Także głowa do góry. Kazda ciąża jest inna!!!

reklama
mnie też na razie mdłości jeszcze nie dopadły, ale odliczam już dni... i tak naprawdę to moje objawy na razie to :
1. brak okresu
2. mleczny śluz
3. bolące piersi, szczególnie sutki
4. ciągła senność i zmęczenie
5. lekkie pobolewanie brzucha, właściwie to nawet nie boli, tylko czuję że coś się tam wciąż 'dzieje'

tyle na razie :-) do lekarza idę dzisiaj. mam nadzieję że zrobi mi usg i będę wiedzieć coś więcej. napewno zdam relację :-) 3majcie się ciepło

Witam - ja mam termin na 5 stycznia :) dzis byłam na usg, dzidzia ma 6 tygodni i 1 dzień, tętno 124/min. zważywszy, ze 1 dziecko urodziło się 2 tygodnie przed terminem - norma w mojej rodzinie - to maleństwo może się pojawić w okolicach Wigilii

Cieszę się że nasze styczniowe grono się powiększa. Gratuluję dziewczyny i oczywiście odezwijcie się co i jak.
Ja dziś czuję okropny ciężar na żołądku, ciekawe czy to z przejedzenia po komunii, czy dalej maleństwo szaleje....

olciamax gratuluje:)

tylko taka mała prosba, zebyscie mogly zglaszac sie w watku z lista...bo inaczej ciezko bedzie wszystkie nowe mamusie wylapac. z gory dziekuje:)

a ja wlasnie do domu wrocilam i padam ze zmeczenia. jeszcze masa nauki przede mna bo w trakcie sesji jestem, w srode kolejny exam..:(

o rany, ja bym chyba nie dała rady, przy moim męczeniu się teraz... Po 10 minutach przy kompie jestem zmęczona, a co dopiero po iluśtam godzinach kucia z książką.

Powodzenia Marthusia

przyda sie na pewno:) bo biore ksiazke, siadam sobie wygodnie i z nia zasy[piam. ale trzeba jakos dac rade no nie?:)

pewnie, wyjścia nie ma. Może bym się jakoś zmobilizowała, jakby trzeba było. A że nie trzeba to chodzę taka niepociumana przez to zmęczenie :D

reklama
MNie dzis tez ogolne zmeczenie dopadlo..i to tak..ze spalam w dzien.A ostatnio zdarzylo mi sie to jak bylam mala:)
Ide w ogole spac zaraz:)
Wiec dobranoc..
Umowilam sie do lekarza..Super babka ale przyjmuje tylko w poniedzialki. Prywatnie..Wiec musze poczekac do nastepnego.

Do góry