reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Mój M. to kocha dzieci. Ale jak widac najciekawsze są dla niego te od roku w górę....z którymi można już konkretnie pogadac....
Ja następne USG planuję w pierwszych tygodniach września , to będzie chyba 21-22 tydzień. Pójdę na to 3D, licze , że dowiem się jakiej dzidzia jest płci, no i nagranie dvd z USG musi być!

Obecność na tym USG męża OBOWIĄZKOWA! Bo jak zapomni znowu to nawet nie chcę myśleć co mu zrobię....chyba rozstrzelam.

reklama
Czesc dziewczyny :laugh: juz bylam u lekarza dzidzia zdrowa,taki fajny bobasek,no i chyba to chlopczyk,bo moj szkrabik nie chcial za bardzo otwozyc nozek i doktorka co go tam poruszala to on jeszcze bardziej je zaciskal :) no ale juz jutro ide znowu do lekarza bo jestem bardzo ciekawa tego czy to na sto procen chlopczyk ::) no bo juz bym chciala kupic cos temu mojemu szkrabikowi :P

ja bylam dzis u drugiego lekarza i mi powiedzial ze 20t mozna juz dokladnie zobaczyc co jest,dzis potwierdzil opinie poprzedniego lekarza ze prawdopodobnie chlopiec,no i mnie niepokoi pewna rzecz otoz powiedzial ze moja macica jest nisko a moze jak bedzie rosnac to sie przestawi chodzi o to by dzidzia byla odwrocona do porodu glowka w dol tak naprawde nie mam pojecia o co tu chodzi mowi ze to nic powaznego ze wszystko z dzidzia dobrze no i ide w polowie sierpnia na to usg D3 tylko po to by sie upewnic czy rzeczywiscie wszystko jest dobrze.Jesli cos wiecie na temat macicy prosze napiszcie cos ::)

Witam kobietki
wczoraj bylismy na USG. ciąża to już 13 tydz. i 4 dzień, czyli tydz póxniej
dzidzius mierzy 7,11 cm, waży 78g i miał bad. kosci nosowej, fałdu karkowego oraz obwód główki, brzuszka, kosc udową. wyszło ze wszystko jest dobrze i baby zdrowe. nawet nie wiecie jaka to ulga i szczęście
i wczoraj było widac płeć, to nieprawda ze widać dopiero ok 20 tyg. to zalezy od wprawnego oka lekarza u nas na 99% będzie synek. mąż szczęsliwy, ja zresztą tez. a najwazniejsze - ze zdrowe
mój dzidziuś wczoraj jak zajechaliśmy do lekarza na USG to spał, póxniej tak się obracał, ż ewogóle nie miał ochoty nas badanie. w końcu lekraz kazał mi pospacerowac po gabinecie, póxnije przewrócić się z boku na bok i efekt był taki- ze dzidziuś idealnie ułożył sie bokiem do badania i zacząl nam ziewać! to było piękne! Ale wszystko udało się już wtedy zbadać.
życze również cudownych wrażeń na oglądaniu swojego maleństwa

reklama
Ja ide na mastepne badanie usg w czwartek wiec jeszcze prawie caly tydzien. Ale juz odliczam dni.
A nie wiecie jakie badania robi sie w 20 tyg?? i Ci sie mierzy wtedy na usg?
Wprawdzie to dopiero za miesiac no ale juz o tym mysle...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry