reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Ale ja nie chcę zeby siedziała i nabierała tłuszczyku bo mi się na mojej wadze skala kończy :wściekła/y: niech już wychodzi:tak:. Chyba zaczynamy z Olim od dzisiaj przyspieszanie - kąpiel -sex - kąpiel :-)

reklama
Elma, no to miłego przyspieszania;-) :-) :-) :-) Ja nawet nie mogę się przewrócić na drugi bok, a co tu dopiero mówić o sexowaniu. Wychodzi na to, że chyba się położę i będę czekać na trzęsienie ziemi;-) :-p

No ja właśnie jestem po wizycie u mojej ginki i wygląda na to że może jutro pójde już do szpitala. Moja lekarka zaniepokoiła się moim zbyt wysokim ciśnieniem 130/140/90 (zwykle mam niedociśnienie 100/110/80), znacznymi obrzękami ciała i zbyt małą ilością wód. Zanim zmierzyła ciśnienie kazała mi najpóźniej do 02.01.07 zgłosic się już do porodu. Jednak po zmierzeniu tego cisnienia trochę się zaniepokoiła i kazała jutro zgłosić się na badanie do szpitala. Jesli będzie takie jak dziś to zostaję.
Powiedziała że jeśli do 3.01.07 nie bede miała skurczy to wywołanie za pomocą oksy....:szok: :baffled:

Wiola współczuję tego szpitala:-(Ile dziewczyn jest już w szpitalu????Co z Karlam i Xmamuska?

Xandii dobre z tym trzęsieniem:-)Ja też nie mogę się obrócić z boku na bok tak mnie prawa strona boli już od dawna,teraz zaczyna też lewa, jakoś sobie radzimy;-)na razie bez trzęsienia.

Mam wieści niezbyt dobre od Tynki:-(ona też jedzie do szpitala bo cały dzień wymiotuje krwią:-:)-(chyba to grypa żołądkowa<?>pozdrawia Was...

O matko co tu się dzieje! Dlaczego xmamuśka jest w szpitalu??? A Karlam może juz jutro wyjdzie do domu i kazała was wszystkie pozdrowić i ucałować więc pozdrawiam i całuje!!!:-D A mi właśnie czop odszedł... hm ciekawe co z tego się rozwinie:eek:

dziś z rana byłam u lekarza. wszystko w porządku. kanał szyjki ciągle zamknięty:wściekła/y: :wściekła/y: , ale dobrze że szyjka jest krótka (i przy okazji dowiedziałąm się że przez całą ciąze miałam krótką szyjke, tylko lekarz mi nic nie mówił żeby nie martwić mnie, a kazał tylko leżeć jak najwiecej. i dlatego dawał zwolnienia nawet ani razu nie zamarudziwszy). łepek w dole, serduszko puka ślicznie.

nic mi nie odchodzi wogóle nei zapowiada porodu:-(

reklama
Xmamuśka poprostu nie ma dostępu do kompa, ale pierwsze słyszę by miała być w szpitalu :confused: :baffled:

Tynka ...... a co to za paskudztwo :wściekła/y: :baffled:

Elma ..... a ile tego czopa ci odeszło ..... cały czy część :confused:

Elżbietka ..... nie bój nie bój i tak urodzisz :-D

Do góry