Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja jeszcze z wizytami poczekam
W koncu dopiero 4 tydzien..ale nie powiem ze jest to mile oczekiwanie wypelnione cierpliwoscia
Mam za to pytanie. Nie chce robic offtopicu ale jak jest u was z dolegliwosciami ?
Bo u mnie tylko brzuszek jak na okres..i sutki bola, ale nie tak nieznosnie..Tylko jak sie dotknie sa bolace..Nie mam dziwnego apetytu, nie jestem zbyt senna...Az sie tym martwie Ponoc kazdy inaczej przechodzi...ale mdlosci powitam z usmiechem..
na mdłości masz jeszcze czas mi zaczęły się około 7 tygodnia i naprawdę to nie jest nic miłego, tym bardziej że nie trwa to kilka dni ale miesięcy. Ja osobiście teraz jakbym miała wybierać to oczywiście wybrałabym brak mdłości
a mnie powoli mdlosci juz dopadja, nie tak czesto jak za pierwszym razem i nie tak intensywnie, ale byc moze tylko dlatego, ze to dopiero poczatek. chociaz wcale bym sie nie obrazila, zeby tak zostalo, albo, zeby tych mdlosci nie bylo w ogole. a poza tym to najchetniej w lozku leze, wieczorem szybko padam,nic mi sie nie chce.