reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

AbEjA GRATULACJE!!!!!!! :-* Ale super :p Ja też mam pierwszą dziewczykę. Napewno jest to dlaciebie wielkie przezycie,no niemoge naprawde siesze się razem z tobą!! Normalnie chyba ci zazdroszcze takiego USG. Ale nadal się upieram że niechce wiedzieć płci dziecka więc niechce iść na takie USG bo napewno bym podglądneła ;D JESZCZE RAZ GRATULACJE

reklama
Abeja Gratuluję córeczki!!!!!!! :laugh: :laugh:

Karola Tobie gtatuluję synka!!!!!!!1 :laugh: :laugh:

Aniay Trzymaj się zdrowo. Mnie też dokucza kręgosłup i wiem jak cierpisz :(

No.. ochłonęłam i...
Robilam USG u innego lekarza niz ten prowadzący ciążę. Z dwóch powodow: 3D i rzekomej nieomylności dr Doeringa. Znany jest w Gdańsku z tego, ze nie myli sie co do płci. Cóż.. zobaczymy :)
Nasza mała ślicznotka ma..... 24 cm! waży 236 g i wszystko w najlepszym porządku. Wszystkie narzady są na miejscu, 3D świetnie pokazuje nawet drobne koeczki :) USG znów pokazalo troszke inną datę porodu, ale doktor nie kazał zmieniać. Dostaliśmy szczególowy wynik, zdjecia i filmik z calego badania. Będzie co pokazać dziadkom i maleństwu w przyszłości :)
Na koniec do wyniku doktor dopiąl jedno zwykle zdjecie, dlugopisem zaznaczyl pleć ("o, widzicie Państwo: tu pól cipci, tu pól cipci a tu jest szparka" hehehe), podpisał, ze to dziewuszka, podpieczętował i wręczyl nam ze słowami, ze gdyby jego diagnoza nie sprawdziła się, to malżonek ma sie zgłosić po butelkę dobrej whisky :):):)

Nastawialiśmy się na chłopczyka - ale nie jesteśmy rozczarowani. Teraz tylko pojawil się problem z imieniem :) Chcemy Zuzę, ale czy na tym stanie? :)

Nio Gratuluje córci :D u mnie synuś będzie na 90%, upewnie się dopiero 22 sierpnia na usg 3d :D Życze powodzenia przy wyborze imion :)

A ciebie xmamuśka podziwiam :) ja bym nie wytrzymała w niewiedzy ale może to dlatego, że to pierwszy bebik :p MOja znajoma niechciała wiedzieć ale lekarz się zapomniał i jej oznajmił, że będzie synuś, cieszyła się jak małe dziecko ;D

Abeja kochana cieszę się z tobą ... jak lekarz znalazł dwie połówki to w sumie będzie z tego cipcia, a więc jedna z nas ;)

sa_raa pierwszą ciążą też niechcialiśmy wiedzieć, ledwo wytrzymałam ale dałam radr,poprostu starałam się otym niemyśleć!! ;D Co było cięrzko,ale taka niespodzianka jest lepsza przynajmniej dlamnie :)

Napewno ale my z mężusiem mamy małą wojne on chce córunie a ja syneczka :) Nie chce mi isę tak do końca ciąży przekomarzać :p Narazie staneło na moim i mam nadzieje, że tak pozostanie :D

Abeja jeszcze raz gratuluję!!

sa_raa u mnie jest odwrotnie, bo ja chcę córcię, a mój mężczyzna chce synka :laugh: Ale u nas nie ma sprzeczki, po prostu zobaczymy co się urodzi. No chyba, że lekarzowi się wymsknie :D

reklama
To my z kolei rozmawiamy o maleństwie i w zaszadzie nie wspominamy o płci, więc sądzisz xmamuśka, że dalibyśmy radę wytrzymać .... tak się teraz zastanawiam nad tym ... bo po porodzie i tak jest wielka radość, a wiedząc wcześniej można sobie taką częściową radość zafundować wcześniej. Wydaje mi się, że wtedy maleństwo przestaje być takie anonimowe i zagadkowe. wtedy to będzie Jeremi lub ... no właśnie, ciągle dylemat, a może wiedza, że mam córkę sprawi, że się zdecyduję czy Julia, czy Nadja ... a może Lena, Maja ..........

Do góry