Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będę mocno trzymała kciuki, żeby Twój Mąż jak najszybciej wrócił do zdrowia, a Tobie życzę dużo siły 
zawsze możesz coś np. dla mnie kupić![]()
Oby zostal wyleczony jak najszybciej....Witam wieczorowa araczej nocna pora , chyba wasze trzymanie kcukow pomaga dziekuje wam bardzo , Moj maz nie ma raka , ale wykryli krwiaka wiec jutro lekarz napewno bedzie tez nerlolog i konsultacja jak to leczyc. Jestesmy juz po wizycie u specjlity ktory mnie bardzo uspokoil i mam nadzieje ze jutrzejszy a raczej dzisiejszy dzien tez przyniesie pozytywne wiadomosci , moze nie trzeba bedzie operowac tylko do sie wyleczyc tabletkami.Jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow.
Dzień doberek
wracając do wczorajszego meczu to była porażka na całej linii Bennhakker już zwolniony, myślą że to coś pomoże a to naszym chłopakom sie nie chce grać leniwce pospolite:-)
GRATULACJE !!!
powinni wymienić cały skład i poszukać na podwórkach piłkarzy.Dormark, bardzo Wam współczuję, oby dobrze zdiagnozowano męża i żeby to nic poważnego nie było...
Mój Wiki ma zapalenie dziąseł, jest na antybiotyku, gorączka cały czas prawie 40 st, koszmar, prawie nie śpi a ja razem z nim, nie daję już rady...
Dziewczyny będzie synuś!!!! Na 90%:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Witam wieczorowa araczej nocna pora , chyba wasze trzymanie kcukow pomaga dziekuje wam bardzo , Moj maz nie ma raka , ale wykryli krwiaka wiec jutro lekarz napewno bedzie tez nerlolog i konsultacja jak to leczyc. Jestesmy juz po wizycie u specjlity ktory mnie bardzo uspokoil i mam nadzieje ze jutrzejszy a raczej dzisiejszy dzien tez przyniesie pozytywne wiadomosci , moze nie trzeba bedzie operowac tylko do sie wyleczyc tabletkami.Jeszcze raz dziekuje za trzymanie kciukow.