Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

agbar - oszczędzaj się! ale jestem w szoku ci powiem, w Polsce juz daliby ci z dwa-trzy leki! a ty tylko magnez! to super, dasz radę - ja też wierzę w magnez ;-)
najlepsze jest, że nie możesz odkurzaćdobrze, że możesz prasować a kupiłas już to żelazko? :-)
labamba - u nas też pieknie i aż żyć się chce - trzeba korzystac fakt a agbar rozłoż leżak na tarasie i też korzystaj :-)
O kurcze Agbar to musisz sie teraz oszczedzac, relaksuj sie, odpoczywaj a wszystko bedzie w jak najlepszym porzadku. Na pewno jestes w dobrych rekach.
3maj sie!
Witam przy porannym kakao;-)Witam na porannej kawie
AGBAR77 uwarzaj na siebie musi byc wszystkko dobrze .
Ja tez bym sie pochlastala,dlatego pytalam pania doktor o kazdy szczegol mojego nicnierobienia;-)Okazuje sie,ze wystarczy dobrze zaplanowac i niby nic nie robiac mozna calkiem sporo robic;-)Byle z glowa:-)współczuje Wam babki tym co mogą robić nic :-( ja bym się chyba pochlastała z nudów :-(
Aga odpoczywaj zatem wiele wiele wiele. Juz i tak zostalo blizej do rozwiazania niz dalej.
Ja dopiero jak wroce z Polsk w polowie pazdziernika to chyba uswiadomie sobie, ze jestem w ciazy, i ze za 3 miesiace pojawi sie na swiece maly czlowiek, a ja nie mam nic i nie wiem nic, nawet co musze miec.
Ale jak mi ksiazki i notatki znikna z pola widzenia to zaczne sie tym zajmowac i wreszcie bede czytac ksiazki po polsku![]()
Pewnie , teraz tylko na siebie uważaj wszystko napewno będzie dobrzeWitajcie.
Bylam dzis na wizycie.Okruch wazy pol kilo:-)
Podczas USG pani doktor wyczula skurcz,podlaczyli mnie pod KTG..lezalam tak ponad godzine....Niestety skurcze sa za czeste,za bolesne,szyjka za miekka i znowu sie lekko skrocila....
Poinformowala klinike we Frankfurcie,do ktorej mam sie udac gdyby miala wiecej niz 3 bolesne skurcze na godzine....
Na razie biore uderzeniowa dawke magnezu i mam zalecony oszczedny tryb zycia.Tzn. moge sobie pomalu czlapac,ale nie moge nosic,odkurzac,dlugo stac,zadnego sexu,masowania okreznymi ruchami brzucha...Ogolnie moge nic.
Ale dam rade. Jestem w dobrych rekach i to mnie podtrzymuje na duchu:-)
Milego wieczoru:-)

:-) muszę przygotować jakieś jadła na popołudnie, narazie do pracy - czuję, że nie będę lubić piątku (wbrew pozorom bo się uwielbia) mam 5 lekcji bez okienka to dla mnie naprawdę duży wysiłek. Dobrze, że na boisku mamy nowe ławki