A kiedy usg? Zaglądaj tu często i pisz jak najwięcej!!pierwsza pierwsza. termin mam na 8 stycznia ale wiecej sie dowiem jak pójdę na usg na które juz sie nie moge doczekac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kiedy usg? Zaglądaj tu często i pisz jak najwięcej!!pierwsza pierwsza. termin mam na 8 stycznia ale wiecej sie dowiem jak pójdę na usg na które juz sie nie moge doczekac
Witam serdecznie i gratuluję!! Na pewno na usg dokładnie się dowiesz, który to tydzień, a stres o zdrowie maluszka- no cóż, trzeba się przyzwyczaić, bo to nigdy nie przechodzi...
Pysiu u mnie wielkie czekanie na środowe usg, strasznie się boję o dzidzię...Nikki a co u ciebie jak sie czujecie?;-)
Kochana ja tez przezywałam, cały ranek przed usg przeryczałam - zupełnie nie wiem dlaczego poprostu, a potem ryczałam jak zobaczyłam serduszko, beksa ze mnie.......Pysiu u mnie wielkie czekanie na środowe usg, strasznie się boję o dzidzię...

A kiedy usg? Zaglądaj tu często i pisz jak najwięcej!!
Pysiu u mnie wielkie czekanie na środowe usg, strasznie się boję o dzidzię...
Ja w środe na 12, ale w szpitalu, także nawet nie wiem, czy się na fotkę załapię, trudno, oby tylko z maluszkiem było wszystko ok...Na prywatne to dopiero po 12 tyg na to badanie przezierności karkowej, usg genetyczne.Też mam w śr usg, boje sie strasznie.. wizyte mam na 17...jak bedzie dobrze to poprosze lekarza żeby mi nagrał maleństwo na plytke...
No dokładnie, w ogóle ostatnio dni mi się tak wloką, minuta za minutą... Może dlatego, że nawet na spacer nie ma jak iść, cały czas pada, z krótkimi przerwami, a jak słońce wyjdzie, to mały śpi (mój synuś śpi od 12-15.30), także ciężko trafić..Fotka nie tak ważna jak to żeby wszystko z maleństwem było ok