reklama

Styczniówki 2010 !!

My już po usg i kolejny raz potwierdzona dziewczynka, także raczej nie mam się co łudzić, że jajcory się znajdą ;-) Zresztą bezwstydnica tak "gabryśką" świeciła, że właściwie nie mam żadnych złudzeń :-D Na szczęście wszystko jest w porządku, nos ma Młoda po mnie, wszystkie pomiary idealne, organy wewnętrzne super i echo serduszka bez zastrzeżeń, także przestaje się już zamartwiać (do następnego usg :-p) :-)
Później wkleję kilka foteczek Jessici :-)
Idę coś zjeść, bo ze stresu aż mnie ssie w żołądku ;-)
Kolejny raz "gabryśka" poprawia mi humor:-D:-D:-D
Bardzo sie Kacha ciesze, że u baby wszystko ok i zdrowiutka jest i oby tak dalej trzymała:tak:

reklama
cześć dziewczynki korzystam z chwili przerwy bo mi jedna lekcja wypadła w domu i zaczynam później,
byłam w pracy, niektóre dzieci potrafią dać w kość:wściekła/y:
potem w domu odkurzyłam, umyłam podłogi, zrobiłam obiadzik, i hehe złożyłam wózek bo kurier przywiózł i jeżdziłam dookoła kanapy:-D:-D:-D tylko w środku jeszcze pusto!:-D
synuś ma już takie kopniaki, że to chyba jaki piłkarz będzie, no masakra, jakby mógł to by chyba już wyskoczył z brzucha!:-D
dzwoniłam do gina, kazał wziąć nospę, a jak będą się te bóle dalej powtarzać (bo dzisiaj rano były) to mam się do niego zgłosić:tak:

kacha_wawa gratuluję córy!!!!:-D

a mój M zastanawiał się dzisiaj nad karierą "jego syna" hehe wymyślił motocross, ale potem stwierdził, ze to jednak niebezpieczne, dzisiaj rano go obudziałam położyłam rękę na brzuchu i gdyby nic nie poczuł to chyba miałabym chłopa ze skały!:tak:
idę zrobic kawkę padam już na pysk, a dzisiaj mam lekcje od 3 do 6.30 masakra

Witam Dziewczyny, właśnie wróciłam ze szpitala, dziękuję za wsparcie i miłe słowa... Wiki lepiej, gorączka maks 37,7, więc leków nie dostaje przeciwgorączkowych, tylko te antybiotyki do wenflonu, dziś miał nowy wenflon zakładany, więc znowu dramat..... No i zjadł trochę deserku ze słoiczka, bo gryźć nie daje rady, ale najważniejsze, że je.... jestem dobrej myśli i marzę, żeby go przywieźć do domu w środę... tak pusto bez niego...

Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze brzuszki!
No nareszcie dobre wieści, oby tak dalej:tak:

My już po usg i kolejny raz potwierdzona dziewczynka, także raczej nie mam się co łudzić, że jajcory się znajdą ;-) Zresztą bezwstydnica tak "gabryśką" świeciła, że właściwie nie mam żadnych złudzeń :-D Na szczęście wszystko jest w porządku, nos ma Młoda po mnie, wszystkie pomiary idealne, organy wewnętrzne super i echo serduszka bez zastrzeżeń, także przestaje się już zamartwiać (do następnego usg :-p) :-)
To super:-)
anna_ajra urodziny Szwagra:tak: Co do witamin to kupiłam prenatal classic ale nie biorę, bo zaczęła mnie skóra swędzić, poza tym mam wysokie żelazo:tak:
Andzia76 gratuluję dobrych wieści:tak:
Ja mam stasznego lenia i nic nie robię:happy:
Dzisiaj zaczyna się mój ukochany serial, już nie mogę się doczekać:-p:tak:
Miłego popołudnia

Witam kobietki:-D

Nikki super ,ze z Wiktorkiem juz lepiej:tak:
Asiowo ,ale mi ochoty na lane kluseczki narobiłaś:tak:
Powodzenia na wizytach:tak:
Mnie sie nic robic nie chce poza leżeniem :-Dszkoda,ze obiad sie nie chce sam zrobic:rofl2:

A Ty kobietko chyba masz dziś urodzinki prawda??? Jeśli się nie mylę to:
Wszystkiego najlepszego :-)

Hi hi hi...:-D super, że wszystko oki i że zdrowa córcia :-D

cześć dziewczynki korzystam z chwili przerwy bo mi jedna lekcja wypadła w domu i zaczynam później,
byłam w pracy, niektóre dzieci potrafią dać w kość:wściekła/y:
potem w domu odkurzyłam, umyłam podłogi, zrobiłam obiadzik, i hehe złożyłam wózek bo kurier przywiózł i jeżdziłam dookoła kanapy:-D:-D:-D tylko w środku jeszcze pusto!:-D
synuś ma już takie kopniaki, że to chyba jaki piłkarz będzie, no masakra, jakby mógł to by chyba już wyskoczył z brzucha!:-D
dzwoniłam do gina, kazał wziąć nospę, a jak będą się te bóle dalej powtarzać (bo dzisiaj rano były) to mam się do niego zgłosić:tak:

kacha_wawa gratuluję córy!!!!:-D

a mój M zastanawiał się dzisiaj nad karierą "jego syna" hehe wymyślił motocross, ale potem stwierdził, ze to jednak niebezpieczne, dzisiaj rano go obudziałam położyłam rękę na brzuchu i gdyby nic nie poczuł to chyba miałabym chłopa ze skały!:tak:
idę zrobic kawkę padam już na pysk, a dzisiaj mam lekcje od 3 do 6.30 masakra

Heh, moja dzidzia też tak mocno kopie, że wczoraj akurat tak sobie pomyślałam, że może będzie ten chłopak i będzie piłkarzem...:-D tatuś co prawda sportem zbytnio się nie interesuję, ale nie omieszka zawsze powiedzieć, że w szkole najlepiej grał w piłkę...:-D
W ogóle to tak strasznie Ci zazdroszczę, ze jesteś nauczycielką...zawsze chciałam nią być...chciałam uczyć matematyki, nawet zdawałam maturę z matmy i miałam plany aby iść w kierunku nauczania, ale...wyszło inaczej:dry:

Mój mąż też ma zachcianki ciążowe, potrafi jeść ogórka kiszonego i do tego truskawki z bitą śmietaną a to wszystko zagryźć śledziem...:baffled::baffled::baffled:

Kobietki jutro będzie kolejna próba podejrzenia dzidzi, trzymajcie kciuki, żeby się ujawniła. jak to się mówi: "Do trzech razy sztuka", więc liczę na sukces :-D

Mam wyniki:-)i sa super tokso mocz glukoza morfologia super:-)tylko erytrocyty w morfologii mam lekko zaniżone bo norma to 4.0-5.0 a ja mam 3.84:tak:no zobaczymy co na to gin ale tak ogólnie to sa ok:-)

no to super że taka zdrowa córcia się szykuje:-)

SYLWIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!

reklama
no wlasnie heh,
a zastanawialam sie co tu slodkiego zjesc co jest tylko u nas, a draze wylecialy mi z glowy :rofl2:
ide potem z mama na zakupy :-))

Kurcze kobitki, jak mi sie ostatnio chcialo drazy kokosowych albo czekoladowych!
Ale obeszlam wszystkie okoliczne sklepy i hipermarket i nigdzie nie znalazlam, co w tej cholernej warszawie produkcja stanela czy jak:(((((((((((

Mam wyniki:-)i sa super tokso mocz glukoza morfologia super:-)tylko erytrocyty w morfologii mam lekko zaniżone bo norma to 4.0-5.0 a ja mam 3.84:tak:no zobaczymy co na to gin ale tak ogólnie to sa ok:-)
no to super że taka zdrowa córcia się szykuje:-)
SYLWIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!

Patrysia to super ze wyniki b.dobre:)
Oby tylko erytrocyty bardziej juz nie spadaly.

Sylwia - Najlepszego!

Kacha fajosko ze Olis bedzie mial siostrzyczke, a Ty parke:)

Patrysia zapomnialam Ci napisac ze masz na prawde talent- ogladalam filmik, na prawde swietny pomysl.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry