Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam kobietki
A Ty kobietko chyba masz dziś urodzinki prawda??? Jeśli się nie mylę to:
Wszystkiego najlepszego :-)
Hi hi hi...super, że wszystko oki i że zdrowa córcia
Heh, moja dzidzia też tak mocno kopie, że wczoraj akurat tak sobie pomyślałam, że może będzie ten chłopak i będzie piłkarzem...tatuś co prawda sportem zbytnio się nie interesuję, ale nie omieszka zawsze powiedzieć, że w szkole najlepiej grał w piłkę...
![]()
W ogóle to tak strasznie Ci zazdroszczę, ze jesteś nauczycielką...zawsze chciałam nią być...chciałam uczyć matematyki, nawet zdawałam maturę z matmy i miałam plany aby iść w kierunku nauczania, ale...wyszło inaczej![]()
Mój mąż też ma zachcianki ciążowe, potrafi jeść ogórka kiszonego i do tego truskawki z bitą śmietaną a to wszystko zagryźć śledziem...
Kobietki jutro będzie kolejna próba podejrzenia dzidzi, trzymajcie kciuki, żeby się ujawniła. jak to się mówi: "Do trzech razy sztuka", więc liczę na sukces![]()
Mam wyniki:-)i sa super tokso mocz glukoza morfologia super:-)tylko erytrocyty w morfologii mam lekko zaniżone bo norma to 4.0-5.0 a ja mam 3.84no zobaczymy co na to gin ale tak ogólnie to sa ok:-)
no to super że taka zdrowa córcia się szykuje:-)
SYLWIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!
Dziękuję za życzeniaKurcze kobitki, jak mi sie ostatnio chcialo drazy kokosowych albo czekoladowych!
Ale obeszlam wszystkie okoliczne sklepy i hipermarket i nigdzie nie znalazlam, co w tej cholernej warszawie produkcja stanela czy jak((((((((((
Patrysia to super ze wyniki b.dobre
Oby tylko erytrocyty bardziej juz nie spadaly.
Sylwia - Najlepszego!
Kacha fajosko ze Olis bedzie mial siostrzyczke, a Ty parke
Patrysia zapomnialam Ci napisac ze masz na prawde talent- ogladalam filmik, na prawde swietny pomysl.
stara dupa juz ze mnie
);-):-)

Czekam na ten piątek, wiecie?? Tak bardzo się boję, że coś jest nie tak...Ale chyba przed każdą wizytą u lekarza każda z nas tak ma...
ja też mam zawsze stresika ;-)nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrzeja też mam zawsze stresika ;-)
Kurcze to ja jestem chyba nienormalna, bo sie jakos nie martwie i nie stresuje przed wizytą, moze jakbym miala jakies dolegliwosci albo cos, ale jak czuje sie ok i czuje ruchy to jestem jakas spokojna![]()