reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam kobietki:-D

A Ty kobietko chyba masz dziś urodzinki prawda??? Jeśli się nie mylę to:
Wszystkiego najlepszego :-)

Hi hi hi...:-D super, że wszystko oki i że zdrowa córcia :-D

Heh, moja dzidzia też tak mocno kopie, że wczoraj akurat tak sobie pomyślałam, że może będzie ten chłopak i będzie piłkarzem...:-D tatuś co prawda sportem zbytnio się nie interesuję, ale nie omieszka zawsze powiedzieć, że w szkole najlepiej grał w piłkę...:-D
W ogóle to tak strasznie Ci zazdroszczę, ze jesteś nauczycielką...zawsze chciałam nią być...chciałam uczyć matematyki, nawet zdawałam maturę z matmy i miałam plany aby iść w kierunku nauczania, ale...wyszło inaczej:dry:

Mój mąż też ma zachcianki ciążowe, potrafi jeść ogórka kiszonego i do tego truskawki z bitą śmietaną a to wszystko zagryźć śledziem...:baffled::baffled::baffled:

Kobietki jutro będzie kolejna próba podejrzenia dzidzi, trzymajcie kciuki, żeby się ujawniła. jak to się mówi: "Do trzech razy sztuka", więc liczę na sukces :-D

Mam wyniki:-)i sa super tokso mocz glukoza morfologia super:-)tylko erytrocyty w morfologii mam lekko zaniżone bo norma to 4.0-5.0 a ja mam 3.84:tak:no zobaczymy co na to gin ale tak ogólnie to sa ok:-)

no to super że taka zdrowa córcia się szykuje:-)

SYLWIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!

Kurcze kobitki, jak mi sie ostatnio chcialo drazy kokosowych albo czekoladowych!
Ale obeszlam wszystkie okoliczne sklepy i hipermarket i nigdzie nie znalazlam, co w tej cholernej warszawie produkcja stanela czy jak:(((((((((((

Patrysia to super ze wyniki b.dobre:)
Oby tylko erytrocyty bardziej juz nie spadaly.

Sylwia - Najlepszego!

Kacha fajosko ze Olis bedzie mial siostrzyczke, a Ty parke:)

Patrysia zapomnialam Ci napisac ze masz na prawde talent- ogladalam filmik, na prawde swietny pomysl.
Dziękuję za życzenia:-Dstara dupa juz ze mnie:tak:

Witajcie Mamuśki!!

Na początku Kacha_wawa gratuluję!! Cieszę się razem z Tobą, że wszystko ok :)
Sylwia również dołączam się do życzeń! Spełnienia marzeń !! :*
Patrysia86 masz ciut zaniżone, więc nie masz co się martwić :) Wszystko będzie dobrze!! I najważniejsze, że tokso w normie!!

A ja jutro idę na badania... I martwię się, bo jakoś kiepsko się czuję :( Brakuje mi sił, chęci i chyba wszystkiego... Tylko bym jadła i leżała ;p

Wczoraj byłam odwiedzić kuzynkę (ma córkę malutką) i mój mąż się nią pięknie opiekował :)
Chciał ją nauczyć siusiu do nocniczka robić i wciąż pytał 'Maja chcesz siusiu?' Na co Maja 'Nie' :)
I minutkę po takim 30 pytaniu Sławek nagle mówi zakłopotany, że coś mu mokro...
:)
Po prostu nie mogłam ze śmiechu!! :)

Może właśnie czuję się jak się czuję, bo mimo, że jestem zmęczona czasu na odpoczynek nie mam, bo zawsze jest coś :) Tu zakupy, obiad, sprzątanie itd...
A apropo sprzątania :) Moja bratowa wzięła się za porządki w szafach i dziś dostarczyła mi ciuszki dla Malucha :) Praktycznie nowe, nieużywane, tyle tego miała ... Są prześliczne :) I teraz do końca dnia będę siedzieć i je przekładać ;D

Czekam na ten piątek, wiecie?? Tak bardzo się boję, że coś jest nie tak... :( Ale chyba przed każdą wizytą u lekarza każda z nas tak ma...

Miłego dnia Dziewczyny!! Buziaczki dla Was i Brzuszków :*

Dzięki Dziewczyny za gratulacje :-) Mój T. chodzi po domu dumny jak paw, a ja chodzę za nim i wyzywam go od baborobów (tak pieszczotliwie:-p);-):-)
Sylwkasz tak to było już usg połówkowe, chyba z 40 minut trwało, aż myślałam, że się zsikam na tej kozetce :-p:-D

Kurcze to ja jestem chyba nienormalna, bo sie jakos nie martwie i nie stresuje przed wizytą, moze jakbym miala jakies dolegliwosci albo cos, ale jak czuje sie ok i czuje ruchy to jestem jakas spokojna:)

no niby tak jednak zawsze jakieś myśli mi przychodzą do głowy lub nawet jak i tak wiem że jest ok ze synek sobie bryka to jestem spokojna no ale jak coraz bliżej do wizyty to jakiś stresik mam:sorry2:

reklama
Do góry