reklama
sylwia100
Fanka BB :)
Witam kobietki
A Ty kobietko chyba masz dziś urodzinki prawda??? Jeśli się nie mylę to:
Wszystkiego najlepszego :-)
Hi hi hi...super, że wszystko oki i że zdrowa córcia
Heh, moja dzidzia też tak mocno kopie, że wczoraj akurat tak sobie pomyślałam, że może będzie ten chłopak i będzie piłkarzem...tatuś co prawda sportem zbytnio się nie interesuję, ale nie omieszka zawsze powiedzieć, że w szkole najlepiej grał w piłkę...
![]()
W ogóle to tak strasznie Ci zazdroszczę, ze jesteś nauczycielką...zawsze chciałam nią być...chciałam uczyć matematyki, nawet zdawałam maturę z matmy i miałam plany aby iść w kierunku nauczania, ale...wyszło inaczej![]()
Mój mąż też ma zachcianki ciążowe, potrafi jeść ogórka kiszonego i do tego truskawki z bitą śmietaną a to wszystko zagryźć śledziem...
Kobietki jutro będzie kolejna próba podejrzenia dzidzi, trzymajcie kciuki, żeby się ujawniła. jak to się mówi: "Do trzech razy sztuka", więc liczę na sukces![]()
Mam wyniki:-)i sa super tokso mocz glukoza morfologia super:-)tylko erytrocyty w morfologii mam lekko zaniżone bo norma to 4.0-5.0 a ja mam 3.84no zobaczymy co na to gin ale tak ogólnie to sa ok:-)
no to super że taka zdrowa córcia się szykuje:-)
SYLWIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!
Dziękuję za życzeniaKurcze kobitki, jak mi sie ostatnio chcialo drazy kokosowych albo czekoladowych!
Ale obeszlam wszystkie okoliczne sklepy i hipermarket i nigdzie nie znalazlam, co w tej cholernej warszawie produkcja stanela czy jak((((((((((
Patrysia to super ze wyniki b.dobre
Oby tylko erytrocyty bardziej juz nie spadaly.
Sylwia - Najlepszego!
Kacha fajosko ze Olis bedzie mial siostrzyczke, a Ty parke
Patrysia zapomnialam Ci napisac ze masz na prawde talent- ogladalam filmik, na prawde swietny pomysl.

Lariss
Fanka BB :)
Witajcie Mamuśki!!
Na początku Kacha_wawa gratuluję!! Cieszę się razem z Tobą, że wszystko ok
Sylwia również dołączam się do życzeń! Spełnienia marzeń !! :*
Patrysia86 masz ciut zaniżone, więc nie masz co się martwić
Wszystko będzie dobrze!! I najważniejsze, że tokso w normie!!
A ja jutro idę na badania... I martwię się, bo jakoś kiepsko się czuję
Brakuje mi sił, chęci i chyba wszystkiego... Tylko bym jadła i leżała ;p
Wczoraj byłam odwiedzić kuzynkę (ma córkę malutką) i mój mąż się nią pięknie opiekował
Chciał ją nauczyć siusiu do nocniczka robić i wciąż pytał 'Maja chcesz siusiu?' Na co Maja 'Nie'
I minutkę po takim 30 pytaniu Sławek nagle mówi zakłopotany, że coś mu mokro...

Po prostu nie mogłam ze śmiechu!!
Może właśnie czuję się jak się czuję, bo mimo, że jestem zmęczona czasu na odpoczynek nie mam, bo zawsze jest coś
Tu zakupy, obiad, sprzątanie itd...
A apropo sprzątania
Moja bratowa wzięła się za porządki w szafach i dziś dostarczyła mi ciuszki dla Malucha
Praktycznie nowe, nieużywane, tyle tego miała ... Są prześliczne
I teraz do końca dnia będę siedzieć i je przekładać ;D
Czekam na ten piątek, wiecie?? Tak bardzo się boję, że coś jest nie tak...
Ale chyba przed każdą wizytą u lekarza każda z nas tak ma...
Miłego dnia Dziewczyny!! Buziaczki dla Was i Brzuszków :*
Na początku Kacha_wawa gratuluję!! Cieszę się razem z Tobą, że wszystko ok
Sylwia również dołączam się do życzeń! Spełnienia marzeń !! :*
Patrysia86 masz ciut zaniżone, więc nie masz co się martwić
A ja jutro idę na badania... I martwię się, bo jakoś kiepsko się czuję
Wczoraj byłam odwiedzić kuzynkę (ma córkę malutką) i mój mąż się nią pięknie opiekował
Chciał ją nauczyć siusiu do nocniczka robić i wciąż pytał 'Maja chcesz siusiu?' Na co Maja 'Nie'
I minutkę po takim 30 pytaniu Sławek nagle mówi zakłopotany, że coś mu mokro...
Po prostu nie mogłam ze śmiechu!!
Może właśnie czuję się jak się czuję, bo mimo, że jestem zmęczona czasu na odpoczynek nie mam, bo zawsze jest coś
A apropo sprzątania
Czekam na ten piątek, wiecie?? Tak bardzo się boję, że coś jest nie tak...
Miłego dnia Dziewczyny!! Buziaczki dla Was i Brzuszków :*
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dzięki Dziewczyny za gratulacje :-) Mój T. chodzi po domu dumny jak paw, a ja chodzę za nim i wyzywam go od baborobów (tak pieszczotliwie
);-):-)
Sylwkasz tak to było już usg połówkowe, chyba z 40 minut trwało, aż myślałam, że się zsikam na tej kozetce

Sylwkasz tak to było już usg połówkowe, chyba z 40 minut trwało, aż myślałam, że się zsikam na tej kozetce

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Pewnie, że będę trzymać, ale i tak wiem, że wszystko będzie dobrze :-)
P
patrysia*
Gość
Czekam na ten piątek, wiecie?? Tak bardzo się boję, że coś jest nie tak...Ale chyba przed każdą wizytą u lekarza każda z nas tak ma...
nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrze

nie martw sie na pewno wszystko bedzie dobrzeja też mam zawsze stresika ;-)
Kurcze to ja jestem chyba nienormalna, bo sie jakos nie martwie i nie stresuje przed wizytą, moze jakbym miala jakies dolegliwosci albo cos, ale jak czuje sie ok i czuje ruchy to jestem jakas spokojna
P
patrysia*
Gość
Kurcze to ja jestem chyba nienormalna, bo sie jakos nie martwie i nie stresuje przed wizytą, moze jakbym miala jakies dolegliwosci albo cos, ale jak czuje sie ok i czuje ruchy to jestem jakas spokojna![]()
no niby tak jednak zawsze jakieś myśli mi przychodzą do głowy lub nawet jak i tak wiem że jest ok ze synek sobie bryka to jestem spokojna no ale jak coraz bliżej do wizyty to jakiś stresik mam

reklama