• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam babeczki, dzisiaj mam herbatkę, kawkę wypiję po południu bo na pewno będzie mi baaaardziej potrzebna:-D
czeka mnie dzisiaj gadka szmatka z panią dyrektor wcisnęła nam organizowanie dnia języków obcych we wrześniu i nie chcieli nam przesunąć na październik, więc czasu tyle co nic, bo dopiero dzieci poznajemy, w zeszłym roku wyszla totalna kicha z pośpiechu; wymyśliłyśmy więc fajny scenariusz-fajny dla dzieci-a my się nie narobimy jak głupie, myślała nad nim tydzień a teraz jej coś nie gra:wściekła/y:a impreza w przyszłym tygodniu:wściekła/y:

Kaja_10 niezła jesteś z tym aerobikiem, mamusiu przestać tak szaleć!!!:-D
Anna_ajra czy ty uczysz niemieckiego? ja jestem anglistką:tak:jak długo zamierzasz pracować? czy może już jesteś na l4? bo zamierzam zniknąć najszybciej na początku grudnia no ale wyjdzie w praniu, powiedziaam sobie, ze jak złapie jeszcze jedno przeziębienie od dzieci to wieję gdzie pieprz rośnie!!!:tak:

Widzę, że coraz więcej osób bierze przykład z anny_ajry co do odpisywania:-Dchyba też w końcu spróbuję:-D

ojoj synuś się obudził i kopie super, bo się martwiłam, na wieczór wyjątkowo poszedł chyba spać i była cisza i z rana też:confused: no ale teraz bryka, więc wszystko ok:-D:-D:-D:-D

reklama
Golanda moze faktycznie dzis sie uda..tymbardziej ,ze przyszly zaprenumerowane gazetki i tak sie mi marzy wyciagniecie na sofie,herbatka,kocyk i to co lubie najbardziej: czytanie:-)

Karoli ty obzarciuchu;-)hehe ja nie lepsza jak przyjedziemy do Polski:-D

Milego dnia dziewczyny:-)

Hej Mamusie, ja wczoraj byłam u ginka na USG i wszystko z naszym maleństwem jest oki, wszystkie wymiary w normie i wszystko na swoim miejscu:happy2::happy2::happy2::happy2:
Maleństwo waży ponad 0,5 kg, a termin porodu wg usg to 12 styczeń ( pierwszy termin 17 styczeń;-)).
A ja rosne i rosne juz waga 4,5 kg na +

MGO DNIA STOKROTKI

Agbar bo to chyba inaczej sie z tym jedzeniem nie da heh
Najgorszy jest pierwszy moment bo pojawia sie syndrom popie oczy wilcze gardlo, co zobaczy to by zarlo:-D:-D
dobrze, ze bede tutaj miesiac heh

Witam kobietki!!!

Hej Mamusie, ja wczoraj byłam u ginka na USG i wszystko z naszym maleństwem jest oki, wszystkie wymiary w normie i wszystko na swoim miejscu:happy2::happy2::happy2::happy2:
Maleństwo waży ponad 0,5 kg, a termin porodu wg usg to 12 styczeń ( pierwszy termin 17 styczeń;-)).
A ja rosne i rosne juz waga 4,5 kg na +

MGO DNIA STOKROTKI

Super że z maluchem wszystko ok :-)

No my dziś wybieramy się na wizytę, już mam lekkiego stracha, ale to standardowe...:-)
Pozdrawiam do usłyszenia potem :-)

Witam Was porannie moje drogie;-) Czujemy się dzisiaj niezbyt dobrze:-(Głowa strasznie boli na nic nie mam siły. Czekam do południa by pójśc odebrac wyniki :baffled: Potem zrobię chłodnik, włączę pranie i będe odpoczywac bo odkąd tylko wstałam jestem strasznie przywieszona:sorry2::-(Jedyna radośc jaka mnie spotyka to kopanie maluszka. Czuję się fatalnie.. Życzę Wam miłego i słonecznego Dnia:tak:
Nie wiem czy Wam tez zdarzają się takie stany??;/;/

Agbar bo to chyba inaczej sie z tym jedzeniem nie da heh
Najgorszy jest pierwszy moment bo pojawia sie syndrom popie oczy wilcze gardlo, co zobaczy to by zarlo:-D:-D
dobrze, ze bede tutaj miesiac heh

Ja po ostatniej swietecznej wizycie,jakies 3 tygodnie na wikcie mamusi i tesciowej przytylam 3 kg....:zawstydzona/y:Potem spacerowalam z psem po 6 km dziennie :-D

Witam Was porannie moje drogie;-) Czujemy się dzisiaj niezbyt dobrze:-(Głowa strasznie boli na nic nie mam siły. Czekam do południa by pójśc odebrac wyniki :baffled: Potem zrobię chłodnik, włączę pranie i będe odpoczywac bo odkąd tylko wstałam jestem strasznie przywieszona:sorry2::-(Jedyna radośc jaka mnie spotyka to kopanie maluszka. Czuję się fatalnie.. Życzę Wam miłego i słonecznego Dnia:tak:
Nie wiem czy Wam tez zdarzają się takie stany??;/;/

A bo to raz sie zdarzyly?To nawet w ciazy nie trzeba byc:-)

cześć mamuśki :))
my już (dopiero??) w pracy właśnie kończę jeść śniadanko
o wadze proszę nie mówcie nic bo ja tyje ok 1kg na tydzień i powolutku zaczyna to być widać na twarzy... :/ już sporo kg na plusie... ale najważniejsze że mały rośnie :-D
Jutro mam USG połówkowe :) trochę się denerwuje ale jestem dobrej mysli:tak:

teraz ruszam do pracy, ale postaram się odrobine nadrobić w czytaniu w przerwie na drugie śniadanie;-):-)

Witam was - dziś z kawką :-)

Mogę sobie spokojnie siedzieć, zaczynam później pracę.
Karoli, nineźle - jedz dziewczyno do woli :-D na zdrowie. Przez miesiąc spokojnie przypomnisz sobie wszystkie polskie smaki. :-)
Dorciaa - wiem, że musze wyluzować, naprawde bede sie pilnować :-D wiesz jak jest w szkole. Zobaczymy która z nas dłużej popracuje - ja raczej grudnia nie zakładam- listopad. Wydaje mi się, że anna_ajra pisała, że jest na l4 - ale nie wiem czy dobrze kojarzę.
agbar - wypoczywaj, mnie też się wydaje, że wapno powinno pomóc i życzę ci aby to nie trwało długo. Mój dekold też lekko zmienił wygląd - jakieś krosty, których nawet w tej ilości w czasie dojrzewania nie miałam :-D ale już znikają.
Paulinaa - zdrówka!

Wczoraj wieczorem maluch się zemścił na mnie za ten aerobik chyba :-D centralnie tak mnie kopał, że aż bolało - łobuz jeden.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry