reklama
labamba23
podwójna mama
Mam nadzieję, że teraz juz będzie okejaswitam babki po szpitalnej przerwie niestety :-(
od poniedziałku leżałam na patologii dzisiaj wyszłam i ryczę, bo mi tak jakoś smutno:-(
w sobotę i w niedzilelę strasznie mi się napinał brzuch w nd wieczorem stwierziłam, że w pn pójdę do lekarza, w poniedziałek przed 6 wstałam rano się wysiusiać i to co zobaczyłam to był szok tzn jak ze mnie chlusło to szok tak jak w pierwszy dzień okresu wszystko upaćkałam, zadzwoniłam do mojego bo był na nocce za pół godziny przyjechał i pojechaliśmy do szpitala, na pogotowiu stwierdzili, że trzeba zostać, bo jak krew to niedobrze od tamtej pory już nic nie leciało jeszcze troszkę pobolewał mnie w pierwszy dzień w szpitalu, ale chyba z nerwów już sama nie wiem w każdym razie na razie wszystko ok tylko najgorsze jest to, że teraz już w pracy mnie nie chcę i muszę iść na zwolnienie :-( a mi się wcale to nie podoba, no z drugiej strony wiem, bo muszę zwolnić tempo i tak jakoś mi tak to nie pasuje wszystko![]()

ania98765
Fanka BB :)
no jakie super wieści i co wato było troche poczekac:-)ps.ale ci troszke zazdroszcze bo bedziesz mieć cca powiedz czy gina musiałaś przekonywać czy jak od tak se sam powiedział weź podpowiedz mi
no to tylko się cieszyć bedzie z ciebie śliczna panna młoda:-)
ojej ale się musiałaś strachu nabawić
a ja właśnie sobie dzisiaj o tobie pomyślałam że coś się nie odzywasz
kit z praca najważniejsze jest teraz zdrowie dziecka i twoje
KAJA kciukaski za wizyte![]()
On w ogóle sam zaczął tą gadkę, robiłUSG i mówi: "Eee, rodzić się nie chciało" i się smieje... "Co tu było ? "zerknął do karty i mówi "Brak postępu porodu to chyba druga też cesarka będzie co? Czy woli pani sama? " a ja" No tak szczerze to wolałabym tą cesarkę, nie będę ukrywać" no a on"To dobra, nie będziemy cię kobieto męczyć, ale to spokojnie umówimy się potem, jeszcze trochę czasu jest". No i cała gadka na ten temat:-) cieszę się jak nie wiem co!!!

P
patrysia*
Gość
ANIA no fajowo sobie pogadaliście
ja też tak chce

Kaja_10
Dziewczyny - my tu o narodzinach i o badaniach i życiu nowym a właśnie zadzowniła do mnie ciotka - kompletnie nie wiedziała, że ja w ciązy jestem. Mieszka 200km ode mnie a kiedyś miaszkała w mojej miejscowości, tu leży na cmentarzu jej mąż. I ona postanowiła zrobić ekschumacje i mi się pyta czy ja chciałabym to miejsce na cmentarzu 

Jezus maria - cmentarz piękny, stary, wiem, że tam ciężko miejsce dostąc i już teraz wszyscy na komunalnym ale czy mi się chce myslec o miejscu pochówku za ile.... średnio licząc
plus trzeba opłacać 100zł rocznie od tego czasu.

Zamurowało mnie, powiedziałam jej, że się zastanowie ale teraz myślę - samo zastanawianie się mnie dobije chyba
Masakra jakaś - no ciotka chciała dobrze to wiem - ale ....

Jezus maria - cmentarz piękny, stary, wiem, że tam ciężko miejsce dostąc i już teraz wszyscy na komunalnym ale czy mi się chce myslec o miejscu pochówku za ile.... średnio licząc

Zamurowało mnie, powiedziałam jej, że się zastanowie ale teraz myślę - samo zastanawianie się mnie dobije chyba

Masakra jakaś - no ciotka chciała dobrze to wiem - ale ....

Kaja, też zamurowało mnie troche, ale to chyba dlatego, że zadna z nas chyba nie myśli o śmierci...
Ale jak czasami przejde się przez cmentarz, to są nawet pomniki postawione z wygrawerowaną datą urodzenia i czekają na...... wpisanie daty śmierci. Horror jakiś.
dziewczyny mają racje, że krzyczą na ciebie. A Agbar - dobrze napisała. Ja się do tego przyłączam!!! A jak trzeba to nakopie ci do d.... A mam blisko, więc uważaj bo się pofatyguje. A teraz leż i dbaj o siebie. A o pracy nawet narazie nie myśl

A lekarz ci powiedział jaka jest przyczyna, co wogóle się stało?
Ale jak czasami przejde się przez cmentarz, to są nawet pomniki postawione z wygrawerowaną datą urodzenia i czekają na...... wpisanie daty śmierci. Horror jakiś.
witam babki po szpitalnej przerwie niestety :-(
od poniedziałku leżałam na patologii dzisiaj wyszłam i ryczę, bo mi tak jakoś smutno:-(
w sobotę i w niedzilelę strasznie mi się napinał brzuch w nd wieczorem stwierziłam, że w pn pójdę do lekarza, w poniedziałek przed 6 wstałam rano się wysiusiać i to co zobaczyłam to był szok tzn jak ze mnie chlusło to szok tak jak w pierwszy dzień okresu wszystko upaćkałam, zadzwoniłam do mojego bo był na nocce za pół godziny przyjechał i pojechaliśmy do szpitala, na pogotowiu stwierdzili, że trzeba zostać, bo jak krew to niedobrze od tamtej pory już nic nie leciało jeszcze troszkę pobolewał mnie w pierwszy dzień w szpitalu, ale chyba z nerwów już sama nie wiem w każdym razie na razie wszystko ok tylko najgorsze jest to, że teraz już w pracy mnie nie chcę i muszę iść na zwolnienie :-( a mi się wcale to nie podoba, no z drugiej strony wiem, bo muszę zwolnić tempo i tak jakoś mi tak to nie pasuje wszystko![]()
dziewczyny mają racje, że krzyczą na ciebie. A Agbar - dobrze napisała. Ja się do tego przyłączam!!! A jak trzeba to nakopie ci do d.... A mam blisko, więc uważaj bo się pofatyguje. A teraz leż i dbaj o siebie. A o pracy nawet narazie nie myśl

A lekarz ci powiedział jaka jest przyczyna, co wogóle się stało?
Ostatnia edycja:
don_pedro
Fan(ka)
Dziewczyny - my tu o narodzinach i o badaniach i życiu nowym a właśnie zadzowniła do mnie ciotka - kompletnie nie wiedziała, że ja w ciązy jestem. Mieszka 200km ode mnie a kiedyś miaszkała w mojej miejscowości, tu leży na cmentarzu jej mąż. I ona postanowiła zrobić ekschumacje i mi się pyta czy ja chciałabym to miejsce na cmentarzu
Jezus maria - cmentarz piękny, stary, wiem, że tam ciężko miejsce dostąc i już teraz wszyscy na komunalnym ale czy mi się chce myslec o miejscu pochówku za ile.... średnio liczącplus trzeba opłacać 100zł rocznie od tego czasu.
Masakra jakaś - no ciotka chciała dobrze to wiem - ale ....![]()
Kaja przepraszam...ale normalnie sie zaczelam smiac jak to przeczytalam.....W sumie powiedz co Cie obchodzi co sie bedzie dzialo jak umrzesz??;-)Niech sie zywi martwia;-):-)
P
patrysia*
Gość
Jezus maria - cmentarz piękny, stary, wiem, że tam ciężko miejsce dostąc i już teraz wszyscy na komunalnym ale czy mi się chce myslec o miejscu pochówku za ile.... średnio liczącplus trzeba opłacać 100zł rocznie od tego czasu.
Masakra jakaś - no ciotka chciała dobrze to wiem - ale ....![]()

reklama
agniecha83
witam babki po szpitalnej przerwie niestety :-(
hej, no pewnie że musisz zwolnić tempo, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj!! To jest teraz najważniejsze.
A jeśli mozna zapytać to czy dowiedziałaś się co było powodem krwawienia i skąd ono pochodziło? Pozdrawiam