Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajna cioteczkaDziewczyny - my tu o narodzinach i o badaniach i życiu nowym a właśnie zadzowniła do mnie ciotka - kompletnie nie wiedziała, że ja w ciązy jestem. Mieszka 200km ode mnie a kiedyś miaszkała w mojej miejscowości, tu leży na cmentarzu jej mąż. I ona postanowiła zrobić ekschumacje i mi się pyta czy ja chciałabym to miejsce na cmentarzu
Jezus maria - cmentarz piękny, stary, wiem, że tam ciężko miejsce dostąc i już teraz wszyscy na komunalnym ale czy mi się chce myslec o miejscu pochówku za ile.... średnio liczącplus trzeba opłacać 100zł rocznie od tego czasu.
Zamurowało mnie, powiedziałam jej, że się zastanowie ale teraz myślę - samo zastanawianie się mnie dobije chyba
Masakra jakaś - no ciotka chciała dobrze to wiem - ale ....![]()
, choć na pewno chciała dobrze;-) Jeśli chodzi o mnie to kremacja i rozsypanie gdzieś w ładnym miejscu, a pomodlić można się wszędzie. Nienawidzę cmentarzy

Chociaż z drugiej strony może warto przemyśleć ... w końcu dochodowa branża ... możesz wziąć miejsce i opchnąć komuś za 200 rocznie ;-)
Szału można dostać!!!no tam pisze żeby wpisać datę ostatniej miesiączki wiec wpisałam 02.04.2009 no i wychodzi mi 900g może coś źle robieTo może coś źle wpisałaś bo ja jestem w 23 tyg i wychodzi mi wg 2go ze powinno być 540, a w sumie to tylko tydzień różnicy i 900 ???![]()

Ma ciocia tupecik, nie ma co gadać ;-)
Moi dziadkowie też sobie miejsce już wykupili na cmentarzu
Normalnie myślałam, że ich rozstrzelam jak kiedyś zabrali nas na wycieczkę, żeby nam coś ważnego pokazać i okazało się, że tym ważnym czymś jest właśnie miejscówka na cmentarzu z postawionym już pomnikiem, danymi dziadków i zostawionym miejscem na datę śmierci 

Walcz:-)Nie daj sie:-)
Dziewczyny - my tu o narodzinach i o badaniach i życiu nowym a właśnie zadzowniła do mnie ciotka - kompletnie nie wiedziała, że ja w ciązy jestem. Mieszka 200km ode mnie a kiedyś miaszkała w mojej miejscowości, tu leży na cmentarzu jej mąż. I ona postanowiła zrobić ekschumacje i mi się pyta czy ja chciałabym to miejsce na cmentarzu
Jezus maria - cmentarz piękny, stary, wiem, że tam ciężko miejsce dostąc i już teraz wszyscy na komunalnym ale czy mi się chce myslec o miejscu pochówku za ile.... średnio liczącplus trzeba opłacać 100zł rocznie od tego czasu.
Zamurowało mnie, powiedziałam jej, że się zastanowie ale teraz myślę - samo zastanawianie się mnie dobije chyba
Masakra jakaś - no ciotka chciała dobrze to wiem - ale ....![]()
Hej laseczki !!!! czytam sobie i czytam, przejęłam się bardzo historią nadineczki i nagle przeczytałam, co napisała kaja:-)
cały dzień się tak nie śmiałam. Podjęłaś decyzję;-)??
Ja miałam identyczną sytuację w 12 tygodniu. Koszmar. Najgorsze chwile mojego życia, wiem co czujesz. Dziwię się tylko, że chcesz wracać do pracy. Ja na Twoim miejscu nie wychodziłabym z łóżka przez jakiś czas.