reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Buuu:-:)-:)-:)-D moje maleństwo zdrowiutenkie ale za nic nie chciało dzis nożek rozłozyć.
Pamiętam jak tu którejś tłumaczyłam, chyba Dorciaa, że to może dziewczynka wstydliwa :-D
Poza tym szyjka (moja) hihi ok, maleństwo wszystko kolejno też obejrzane i jestem szczęsliwa ze zdrowutkie, wg usg tydzien starsze niz mam na suwaczku :-)

No ale, żeby nadal nie być pewnym czy córeczka czy synek :wściekła/y::-D:-D:-D
hihih tylko ja mam nie wiedzieć na 100%???:-):-):-)Ciesz się kobieto, ze zdrowe! Gratuluję zdrowej dzidzi:tak::-) Następnym razem pokaże:-):-):-D:-D

Dziewczyny mam problem.... od rana pobolewa mnie brzuszek z lewej strony i ciagnie w dol... zaczelo sie delikatnie od rana ale jak sie wybralam po 16 na spacerek to zaczelo mocniej az ciezko mi sie chodzi a nadodatek musialam sie troszke nachodzic...:-(czy ktoras juz tak miala??
Ja mam taki ból jakby kolka:sorry2: Jak Cię niepokoi to lepiej do gina:tak:

kochane śpieszę się pochwalić :-)jestem już po połówkowym - pani dr przebadała małego w tę i z powrotem, serduszko, nerki, żołądek, policzyła paluszki, sprawdziła przepływy itd - wszystko w najlepszym porządku :-):-):-) Tymuś jest potwierdzonym chłopczykiem (mieliśmy nawet zbliżenie na siusiaka:-D) i jest okazem zdrowia:-)jestem bardzo szczęśliwa!! :-):-)!
Gratuluję zdrowego, potwierdzonego Tymka:-)
Buuu:-:)-:)-:)-D moje maleństwo zdrowiutenkie ale za nic nie chciało dzis nożek rozłozyć.
Pamiętam jak tu którejś tłumaczyłam, chyba Dorciaa, że to może dziewczynka wstydliwa :-D
Poza tym szyjka (moja) hihi ok, maleństwo wszystko kolejno też obejrzane i jestem szczęsliwa ze zdrowutkie, wg usg tydzien starsze niz mam na suwaczku :-)

No ale, żeby nadal nie być pewnym czy córeczka czy synek :wściekła/y::-D:-D:-D

Nikki - cieszę się, że jestescie w domku
ivi a u ciebie jak? - juz doczytałam - super!
Najważniejsze, że zdrowe:tak: Bardzo się cieszę:-)
Patrysia też wydaje mi się, że brzuch mam nisko:confused:
Karoli4 trzymam kciuki za egzamin;-)
Spadam oglądać "londyńczyków":-p:tak:

Karoli i ja trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin - kochana z filozofii to lej wode jakby co i będzie dobrze ;-)
Dziękuję Wam babki za gratulacje i yol_a witam w twoim klubie ;-) Co prawda mnie w 13 tygodniu gin powiedział, że raczej - raczej chłopak ale teraz absolutnie nie chciał tego potwierdzić więc.... wszystko nadal mozliwe ;-)

ivi, kaja: gratuluję dobrych wieści z połówkowego:-D ale się uśmiałam z tą historią cmentarza - prezent jak nie wiem co heheh

Nikki: dobrze, że już w domku! oszczędzaj się teraz więcej, żeby drugiej dzidzi było lepiej po tylu stresach. Z Wikim już w porządku i te ranki w buzi zagoiły się i juz normalnie je?

Golanda: no jedna para ma u nas termin na 1 listopada, więc chyba juz nie dadzą rady skończyć szkoły rodzenia;-)Dzidzie można wyczuć po 25-26 tyg., choc położna mówiła, że im wyższy tydzień tym łatwiej, ale u nas poszło dobrze z szukaniem- są dwie kule-mniejsza i większa, twardsza i bardziej miękka - duża twarda kula to główka, miękka jest pupa. Kule łączy kręgosłup - mój M wyczuł bez problemów, a położna pomagała i potwierdzała czy dobrze szukamy czy źle.:-DPotem M rysował dzidzię w tym miejscu gdzie leżała:rofl2: Artyzm heh-wkleję to sie pośmiejecie, ale jak mi wyślą zdjęcie ze szkoły!

A i notabene u mnie też brzuch baardzo nisko, a niunia ciągle prawie główką w dół napiera - a podobno lepiej jak brzuszek wysoko jest:-(

agagsm - dzieki
U mnie też nisko, główką w dół sobie leży maluszek; pytałam też o twardnienie brzucha bo włąsnie tak nisko mi sie zdarza
Powiedział, że jeśli będę mieć ok 8 dziennie to mam przyjechać - tyle na szczęscie nie mam.
....
Zadzowniłam do cioci, że dziękuję ale nie przyjmę, ciocia zrozumiała i uwierzyła, ze nie chce teraz o takich rzeczach, po czym opowiedziała dokładnie ok 10 min całą procedurę ekschumacji jak i kiedy :rofl2: ledwo dozyłam końca rozmowy ;-):-D

kaja mi tak powiedziała ze chłopczyk w 13 i 16, a w 21 dzidzia przyjęła położenie miednicowe (mój pęcherz):szok: i wypięła się dupskiem :no: hahaha:-D:-D:-D Wprawdzie dobrze byłoby wiedzieć, jakiego koloru kocyk kupić, ale cóż robić:tak::tak:

kochane śpieszę się pochwalić :-)jestem już po połówkowym - pani dr przebadała małego w tę i z powrotem, serduszko, nerki, żołądek, policzyła paluszki, sprawdziła przepływy itd - wszystko w najlepszym porządku :-):-):-) Tymuś jest potwierdzonym chłopczykiem (mieliśmy nawet zbliżenie na siusiaka:-D) i jest okazem zdrowia:-)jestem bardzo szczęśliwa!! :-):-)
Ivi Gratuluję.
Niki cieszę się że już jesteście razem w domku, oby mały wracał szybko do siebie.
Patrysia ja też mam nisko brzuch
Karoli4 trzymam kciuki
Nadineczka uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da, napewno wszystko będzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
kaja mi tak powiedziała ze chłopczyk w 13 i 16, a w 21 dzidzia przyjęła położenie miednicowe (mój pęcherz):szok: i wypięła się dupskiem :no: hahaha:-D:-D:-D Wprawdzie dobrze byłoby wiedzieć, jakiego koloru kocyk kupić, ale cóż robić:tak::tak:
No właśnie o ten kocyk się rozchodzi .... :-D:-D bo generalnie mi wszystko jedno ;-)
Ooooo i z pęcherzem moim to by się też zgadzało ;)

Do góry