Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kajuś - następnym razem się uda! najważniejsze że maleństwo zdrowiutkie!!:-)
i cieszę się, że u Ciebie w porządku. Piękne imię wybrałas, też się nad nim zastanawiałam ale nadal w grze Kaja :-):-)hihih tylko ja mam nie wiedzieć na 100%???:-):-):-)Ciesz się kobieto, ze zdrowe! Gratuluję zdrowej dzidziBuuu:--
-
-D moje maleństwo zdrowiutenkie ale za nic nie chciało dzis nożek rozłozyć.
Pamiętam jak tu którejś tłumaczyłam, chyba Dorciaa, że to może dziewczynka wstydliwa
Poza tym szyjka (moja) hihi ok, maleństwo wszystko kolejno też obejrzane i jestem szczęsliwa ze zdrowutkie, wg usg tydzien starsze niz mam na suwaczku :-)
No ale, żeby nadal nie być pewnym czy córeczka czy synek![]()
:-) Następnym razem pokaże:-):-)

Ja mam taki ból jakby kolkaDziewczyny mam problem.... od rana pobolewa mnie brzuszek z lewej strony i ciagnie w dol... zaczelo sie delikatnie od rana ale jak sie wybralam po 16 na spacerek to zaczelo mocniej az ciezko mi sie chodzi a nadodatek musialam sie troszke nachodzic...:-(czy ktoras juz tak miala??
Jak Cię niepokoi to lepiej do gina
Gratuluję zdrowego, potwierdzonego Tymka:-)kochane śpieszę się pochwalić :-)jestem już po połówkowym - pani dr przebadała małego w tę i z powrotem, serduszko, nerki, żołądek, policzyła paluszki, sprawdziła przepływy itd - wszystko w najlepszym porządku :-):-):-) Tymuś jest potwierdzonym chłopczykiem (mieliśmy nawet zbliżenie na siusiaka) i jest okazem zdrowia:-)jestem bardzo szczęśliwa!! :-):-)!
Najważniejsze, że zdroweBuuu:--
-
-D moje maleństwo zdrowiutenkie ale za nic nie chciało dzis nożek rozłozyć.
Pamiętam jak tu którejś tłumaczyłam, chyba Dorciaa, że to może dziewczynka wstydliwa
Poza tym szyjka (moja) hihi ok, maleństwo wszystko kolejno też obejrzane i jestem szczęsliwa ze zdrowutkie, wg usg tydzien starsze niz mam na suwaczku :-)
No ale, żeby nadal nie być pewnym czy córeczka czy synek
Nikki - cieszę się, że jestescie w domku
ivi a u ciebie jak? - juz doczytałam - super!
Bardzo się cieszę:-)

ale się uśmiałam z tą historią cmentarza - prezent jak nie wiem co heheh
Potem M rysował dzidzię w tym miejscu gdzie leżała
Artyzm heh-wkleję to sie pośmiejecie, ale jak mi wyślą zdjęcie ze szkoły!
ledwo dozyłam końca rozmowy ;-)
Ivi Gratuluję.kochane śpieszę się pochwalić :-)jestem już po połówkowym - pani dr przebadała małego w tę i z powrotem, serduszko, nerki, żołądek, policzyła paluszki, sprawdziła przepływy itd - wszystko w najlepszym porządku :-):-):-) Tymuś jest potwierdzonym chłopczykiem (mieliśmy nawet zbliżenie na siusiaka) i jest okazem zdrowia:-)jestem bardzo szczęśliwa!! :-):-)
No właśnie o ten kocyk się rozchodzi ....kaja mi tak powiedziała ze chłopczyk w 13 i 16, a w 21 dzidzia przyjęła położenie miednicowe (mój pęcherz)i wypięła się dupskiem
hahaha
Wprawdzie dobrze byłoby wiedzieć, jakiego koloru kocyk kupić, ale cóż robić
![]()

bo generalnie mi wszystko jedno ;-)