Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) i wiem, że wszystko jest w porządku
U Ciebie też na pewno wszystko jest ok
A tekst bardzo fajny, znam jeszcze coś w tym stylu jak Bóg wybiera matki dzieci niepełnosprawnych, jak go pierwszy raz czytałam to ryczałam jak wariatka ;-):Asiax jak mogli ci BB zablokować![]()
witam babki po szpitalnej przerwie niestety :-(
od poniedziałku leżałam na patologii dzisiaj wyszłam i ryczę, bo mi tak jakoś smutno:-(
w sobotę i w niedzilelę strasznie mi się napinał brzuch w nd wieczorem stwierziłam, że w pn pójdę do lekarza, w poniedziałek przed 6 wstałam rano się wysiusiać i to co zobaczyłam to był szok tzn jak ze mnie chlusło to szok tak jak w pierwszy dzień okresu wszystko upaćkałam, zadzwoniłam do mojego bo był na nocce za pół godziny przyjechał i pojechaliśmy do szpitala, na pogotowiu stwierdzili, że trzeba zostać, bo jak krew to niedobrze od tamtej pory już nic nie leciało jeszcze troszkę pobolewał mnie w pierwszy dzień w szpitalu, ale chyba z nerwów już sama nie wiem w każdym razie na razie wszystko ok tylko najgorsze jest to, że teraz już w pracy mnie nie chcę i muszę iść na zwolnienie :-( a mi się wcale to nie podoba, no z drugiej strony wiem, bo muszę zwolnić tempo i tak jakoś mi tak to nie pasuje wszystko![]()
lekarz nie wiedział skąd to krwawienie nie powiedział tego, ale jak się spytałam to sprytnie wykręcił się od odpowiedzi![]()
Generalnie to wyglądało tak, że nic mnie nie bolało, żadnych skurczy nic. Poszłam zrobić siusiu i szok jak zobaczyłam całe gatki we krwi. Czułam wcześniej że mi "mokro", ale myślałam, że to z powodu intensywnej wydzieliny. Krwawiłam tylko ten jeden raz, ale trzymali mnie w szpitalu 5 dni i faszerowali hormonami i....nic nie wyjaśnili!!! Dwa tygodnie później poszłam do mojego gina na kontrolę i wyobraźcie sobie, że on od razu wypatrzył niejednorodność w łożysku i stwierdził, że powodem było delikatne odklejanie się łożyska.
Jeden gin 2 tygodnie później w parę minut (!) a tam kilku gamoni w 5 dni nie mogło określić przyczyny...