Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy was też bola plecy na dole?bo mnie od wczoraj cos rozbolały![]()

No własnie nie wiem ,czy to nie jest efekt tego ,ze zaczęłam normalnie funkcjonowac porzucając kanapowy tryb życiaa już wyrosłaś z 36? Ja spodnie nadal mogę nosić 36 (chociaz niektóre kroje przestały być wygodne), ale górę to mam 40w mniejszych cycki mi się nie mieszczą
sylwia - a nie przeciążyłaś się jakoś? ..
U moich znajomych to też się sprawdziłodziewczyny,na naszym wątku pt: "obstawiamy-chłopczyk czy dziewczynka" ,morka podała link do kalkulatora płci.Nie wiem jak,ale to chyba działa bo posprawdzałam wszystkie znajome...a ostatnio w moim otoczeniu chyba rozwiązał się worek z ciążami.Kilka już urodziło i płeć zgadza się z tym kalkulatorem...jak również z usg a niektóre miały nadzieję,że jednak usg się myli!!...już dzisiaj,jak widać, baaardzo rzadko.
Baby sex prediction test. Choose sex of baby. Gender predictor
morka a może kalkulator i w Twoim przypadku ma rację?Te zachcianki...i to na słodko...chociaż nie ma na to reguły,to może jednak coś w tym jest...
jak widzę,to na razie ja najwięcej na plusie...a przed ciążą ważyłam 53 kg![]()
No a u mnie z tego kalkulatora dziewczynka na 86% i też mi się tak wydaje
Ale pewności nie mam:-) Ja tam mogę czekać . Już mi to obojętne, bo raz mówią tak raz tak a co to zmieni? Nic . Wyskoczy co ma wyskoczyć. Tylko narazie wszystko co mam różowe
a do brzuszka mówię raz on raz ona to się chyba nie pogniewa
a już wyrosłaś z 36? Ja spodnie nadal mogę nosić 36 (chociaz niektóre kroje przestały być wygodne), ale górę to mam 40w mniejszych cycki mi się nie mieszczą
sylwia - a nie przeciążyłaś się jakoś? ..
teraz juz 38 bo na początku ciązy tzn po najgorszych trzech pierwszych miesiącach sobie troszkę pozwoliłam i poszlo mi w bioderka niestety;-(
Ejj mi wychodzi na 80% chlopak! a niby mam w sobie 2 dziewczynki!!! ale wlasnie nie moge w to uwierzyc i mam nadzieje ze chociaz jedno jest chlopcemdziewczyny,na naszym wątku pt: "obstawiamy-chłopczyk czy dziewczynka" ,morka podała link do kalkulatora płci.Nie wiem jak,ale to chyba działa bo posprawdzałam wszystkie znajome...a ostatnio w moim otoczeniu chyba rozwiązał się worek z ciążami.Kilka już urodziło i płeć zgadza się z tym kalkulatorem...jak również z usg a niektóre miały nadzieję,że jednak usg się myli!!...już dzisiaj,jak widać, baaardzo rzadko. http://www.babygenderpredictiontest.com/
bo podostawalam juz troche ciuszkow i wiekszosc takich uniwersalnych ale po chlopcach