reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dziewczyny,na naszym wątku pt: "obstawiamy-chłopczyk czy dziewczynka" ,morka podała link do kalkulatora płci.Nie wiem jak,ale to chyba działa bo posprawdzałam wszystkie znajome...a ostatnio w moim otoczeniu chyba rozwiązał się worek z ciążami.Kilka już urodziło i płeć zgadza się z tym kalkulatorem...jak również z usg a niektóre miały nadzieję,że jednak usg się myli!!...już dzisiaj,jak widać, baaardzo rzadko.

Baby sex prediction test. Choose sex of baby. Gender predictor

morka a może kalkulator i w Twoim przypadku ma rację?Te zachcianki...i to na słodko...chociaż nie ma na to reguły,to może jednak coś w tym jest...

jak widzę,to na razie ja najwięcej na plusie...a przed ciążą ważyłam 53 kg :(

mam malutka proźbe:zawstydzona/y: bo ja nie wiem co ja mam wpisywać jestem kiepska z anglika no a suwaczki np.to ja tak miejwięcej robie i się udaje ale tu ja niekapuje co ja mam wpisywać czy można mi przetłumaczyć pokolei i wtedy z tłumaczeniem bym sobie sprawdziła:zawstydzona/y::sorry2:

Witajcie!!
My już po wizycie :)
Jednak mój sen proroczym się nie okazał ;) Mój synek nadal jest synkiem ;D
Nie będę miała córci :)
Dzidziuś jest zdrowiutki, ma 20 cm + nóżki, brzuszek ma obwód 12 cm (tak przynajmniej zapamiętałam), serduszko bije mu szybciutko :) A buźke i oczka ma takie śliczne, że po prostu odplynelam jak to zobaczylam :) Mimo, ze to tylko 'szkielet' ;p
Mój synek na koniec USG pomachał mi lewą rączką ... Już nie mogę się doczekać, żeby dotknąć, przytulić, pocałować moje maleństwo :)

Miłego dnia Dziewczyny!!

super wieści:-):-):-)

Prosze: ale ja też tak mniej więcej. Jak coś nie tak przetłumaczyłam, to proszę o poprawkę anglistów, bo ja jestem samoukiem ;-)

czerwone okienko: bedziesz matką
1, twoja data urodzenia
2,Twoja grup krwi rh
- nie wiem
- dodatnie
- ujemne
3, czy jesteś
- zainteresowana
-planująca ciąże
- w ciąży

data poczęcia
data ostatniej miesiączki
cykl (ile dni)

pyt 4 -twoi rodzice mają (dzieci)
-tylko dziewczynki
- więcej dziewczynek niż chłopców
- więcej chłopców niż dziewczynek
- tylesamo chłopców i dziewczynek

ojciec dziecka jest:
- nie znany
- znany ( jedo data urodzenia)

Jego rodzice mają:
-tylko chłopców
- więcej chłopców niż dziewczynek
- więcej dziewczynek niż chłopców
- chłopców i dziewczynek tylesamo

Czy chcesz wiedzieć teraz?

Faktycznie, gapa ze mnie. Już poprawiłam . Dzięki Kaja :)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Mnie coś łebek pęka i wyleguje więc zbyt aktywna dziś nie będę :-(;-)
Z testu wychodzi mi na 70% dziewczynka, więc jakaś nadzieją jest :-D

Miłego wieczoru kobietki ;-)
.....
w 4 pytaniu chodzi o rodziców - jakie mają dzieci czyli rodzieństwo to chłopcy czy dziewczynki lub jaka przewaga ;)

cześć dziewczyny :-)

czytam co u was ale nie mam kiedy zbytnio pisać ;-) właśnie montujemy drzwi a niedawno posprzątałam :baffled: remont nadal trwa i troszkę potrwa :tak:choć będzie mały zastój bo pieniądze z nieba nie spadają ;-)

Nadineczka
odpoczywaj ile idzie :tak:co do leków ja ich nie brałam :no:
...nic już zmykam bo wołają :sorry2:

Dziewczynki!!!
Zdalam!!!! :tak::rofl2::tak::rofl2::tak::rofl2: Dostalam piekna czworeczke:-D Zrobila mi egzamin ustny brrrrrr
Notatki z filozofii po egzaminie od razu wyrzucilam do kosza heh i mialam lzejsza torebke.
Troche sie umachalam, bo Lodz jest cala rozkopana i dralowalam prawie biegnac kawal drogi. Dobrze, ze chocaz te pociagi kursuja 1,5 g.

Ach jak ten czas leci jutro mam urodzinki;-)26!!!
i jutro zaczynam 24tydzien ciazy...
Niebawem czekaja mnie badania Glukoza:crazy::crazy::crazy:,morfologia i mocz buuu a ja tak nie lubie pobierania krwi i jeszcze to słodkie cos o nieeee ale musze przezyc to jakos....Moja dzidzia jest bardzoooo aktywna dosyc czesto kopie i to wcale nie słabo niby taka drobna kruszynka a kopa maaaa:-):-):-)

A jajutro koncze 30!! :szok::szok::szok::szok:

hej:-:)-(
mam doła :-(
w pracy mnie zdrażnili,już się biją o moje godziny:-:)-:)-(
a ja jeszcze pracuję przecież:-:)-:)szok:
beznadzieja
zadzwoniłam do M żeby kupił lody a on na to "jak nie zapomnę":szok:
leżę i czytam Grocholę i ryczę.od czasu do czasu.
u mnie 3,5 kg ale ja nie zaczynałam od r0zmiaru 36:-:)-:)-(

Pozdrawiam i gratuluję udanych wizyt:tak:
z testu chłopczyk 78%

karoli gratulacjemiła wiadomość 30 też gratuliuję, tylko uważaj na urodzinową deprechę przy tej dacie, wiem co mówię mam za sobą:))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry