reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziewczynki!!!
Zdalam!!!! :tak::rofl2::tak::rofl2::tak::rofl2: Dostalam piekna czworeczke:-D Zrobila mi egzamin ustny brrrrrr
Notatki z filozofii po egzaminie od razu wyrzucilam do kosza heh i mialam lzejsza torebke.
Troche sie umachalam, bo Lodz jest cala rozkopana i dralowalam prawie biegnac kawal drogi. Dobrze, ze chocaz te pociagi kursuja 1,5 g.

A jajutro koncze 30!! :szok::szok::szok::szok:
Gratuluję:-)

Dziewczyny wczoraj byłam na USG i chłopak potwierdzony znów w 100% i kolejna fotka siusiaczka chyba jakiś bezwstydnik mi rośnie:-D ale to dobrze że się mamusi pokazał :tak::-)no i nawet już daje o sobie znać w końcu zaczął kopać jeszcze nie mocno ale zawsze już coś;-)
Wszystkie pomiary ok tylko starszy o jeden dzień no i waży już 511g chyba kawał chłopa nie?Bardzo się cieszymy tylko mamy problem z imieniem dla synka na nic się nie mogę zdecydować:szok:

Pozdrawiam i życzę samych zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.
Super, że synuś ma się dobrze:-)
Wszystkim jutrzejszym solenizantkom wszystkiego naj!!!
Miłego weekendu:tak:

To ja dzis pobije rekord poznosci pisania na BB:-D
Jestem po odwiedzinach mojej przyjaciolki, ktora wlasnie niedawno poszla sobie i zajrzalam jeszcze.

Dzieki Dziewczynki za gratulacje ze zdaniam, no i oczywiscie te kciukasy. Bo jak baby w ciazy kciuki trzymaja za kogos to wszystko sie udaje ;-):rofl2::tak: bo to kazda trzeba liczyc razy dwa, czyli kciuki trzymane mocniej:-D

hej:-:)-(
mam doła :-(
w pracy mnie zdrażnili,już się biją o moje godziny:-:)-:)-(
a ja jeszcze pracuję przecież:-:)-:)szok:
beznadzieja
zadzwoniłam do M żeby kupił lody a on na to "jak nie zapomnę":szok:
leżę i czytam Grocholę i ryczę.od czasu do czasu.
u mnie 3,5 kg ale ja nie zaczynałam od r0zmiaru 36:-:)-:)-(

Pozdrawiam i gratuluję udanych wizyt:tak:
z testu chłopczyk 78%

karoli gratulacjemiła wiadomość 30 też gratuliuję, tylko uważaj na urodzinową deprechę przy tej dacie, wiem co mówię mam za sobą:))

yol mam nadzieje, ze deprechy tym razem unikne. Do tej pory w urodziny zawsze mialam, ale teraz jakos wyjatkowo mlodo sie czuje, nawet dzis o tym myslalam.

Karoli, gratuluje egazminu.:-D
A tak wogule to chciałabym jutrzejszym solenizantkom Anusi8309 i Karoli życzyć wszystkiego najlepszego. Zdrówka, szczęścia i miłości i wszystkiego czego sobie życzą i przede wszystkim zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.:-D:-D:-D:-D:-D
Nie wiem, czy jutro będe miała czas zajrzeć na BB, dlatego życzenia dziś.

Dziekuje za zyczonka:tak:

cześć dziewczyny my dzisiaj u rodziców ale laptopa wzięlam!;-)
kurka znowu problem, obudziłam się znowu na siku czhyba z czwarty raz i nie mogłam się wyprostować ani z łóżka wstać tak mnie boli z prawej w dole brzucha, rwie, a jak siedzę to ok, ale szłam w pół zgięta i się boję, nie przeszło jeszcze, wzięłam 2nospy jak gin przykazał, czekam, aż przejdzie , któraś tak miała!?:baffled::-(

siedzę w necie i szukam a gama szeroka:kamienica nerkowa, kolka, wyrostek... brrr...
ale znalazłam też więzadła macicy, że się rozciągają i ktoś tam też chodził w pół zgięty sama nie wiem, gin mnie w środę badał pod kątem wyrostka i nic nie znalazł

no pewnie niedługo ktoś wstanie;)
chyba po nospie przeszlo...no i byłam w łazience, może to był ból przez zaparcia?
chyba idę odespać

Ostatnia edycja:
Witam porannym kakaem. Niestety trzeba było już wstac bo na 10:00 do pracy wrrrr...na szczęście tylko 4 godziny, a M dzisiaj w domu.:baffled: Tak mi się nie chce iśc że szok:wściekła/y: Lenia mam:-) Wrócę to czeka mnie sprzątanie.
Życzę Wam miłego i słonecznego Dnia. U mnie już słoneczko wstało;-)Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Dorciaa - i jak, ból przeszedł??

jeśli gin Cię badał i było wszystko ok, a ból jest tylko z jednej strony, to może faktycznie te wiązadła się rozciągają?? Mnie też czasem bardzo mocno boli, ale szybjko przechodzi jak się położę albo wezmę no - spę.. casem też dzidzia ułoży się tak że nogami się gdzieś wbija i to też zaczyna mnie boleć... No w każdym razie mam nadzieje że u Ciebie to nic groźnego i że już nie boli!!

ja się dziś obudizłam w nocy i czułam jak Tymek dyskoteke robi ;-)ale szybko zasnełam spowrotem bo zmęczona byłam niesamowicie:tak: miłej soboty!!

Witam sobotnio:-)
Zapowiada sie sliczny dzien, juz slonko swieci.

Ja zaraz biore sie do nauki na jakies dwie godzinki do kolejnych egzamow, a potem wlaczam szwendaczke z moja mama i idziemy na bazarek (nasz rytual sobotni, ktorego nie odprawalysmy od 8 miesiecy), a potem bedziemy sie szwedac po sklepach:-))

Zycze wszstkim milego dnia i tak slonecznego jak w Wawie:-)) :tak:

dzień dobry bardzo :tak:

a ja znowu wystrachana siusiu szłam robić chyba mi tak zostanie, ale wsio ok :tak:

wszystkiego najlepszego dla solenizantek jak dobrze naliczyłam dwóch osiemnastolatek :-p:rofl2::-D

już mi się zaczyna nudzić w domu, a dopiero drugi dzień jestem i ta walka sama ze sobą, że chociaż te pół dnia muszę poleżeć kiedy tyle jest do zrobienia ... :baffled:

mnie jak brzuszek bolał to on się najpierw napinał mocno więc to chyba co innego to nie pomogę:-(

miłego dzionka

reklama
Wiatm porannie , ale z niektorych to ranne ptaszki , u nsas pogoda jesienna , po poludniu wyjezdzam do Bern wiec mnie nie bedzie., ale wieczorkiem zajze jak tylko wroce.
Wszystkiego najleprzego dla dzisiejszch solenizatek.
To naprawde okropne co przechodzi mala Zosia i jej mama bede sie za nie modlila.
Co do testu to wychodzi mi na 69%chlopak i z Usg tez wiec chyba juz jest pewnosc ale jeszcze 28 sie przekonamy, chociaz od 12 tyg mowia mi , ze to chlopak wiec jezeli by sie teraz zmienilo , bylaby z szokowana.
Co do imioenia dla chlopczyka mi tez bylo trodno wybrac i bedzie na 50%Lucas , ale to nie jest jeszcze pewne nie jestem tak na 100%przekonana bo kumpela ma psa o imieniu Luca i mam dyleman dla dziewczynki bylo by latwiej bo mialaby na imie Jessica a u tu tylko problem.

Do góry