Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję:-)Dziewczynki!!!
Zdalam!!!!Dostalam piekna czworeczke
Zrobila mi egzamin ustny brrrrrr
Notatki z filozofii po egzaminie od razu wyrzucilam do kosza heh i mialam lzejsza torebke.
Troche sie umachalam, bo Lodz jest cala rozkopana i dralowalam prawie biegnac kawal drogi. Dobrze, ze chocaz te pociagi kursuja 1,5 g.
A jajutro koncze 30!!![]()
Super, że synuś ma się dobrze:-)Dziewczyny wczoraj byłam na USG i chłopak potwierdzony znów w 100% i kolejna fotka siusiaczka chyba jakiś bezwstydnik mi rośnieale to dobrze że się mamusi pokazał
:-)no i nawet już daje o sobie znać w końcu zaczął kopać jeszcze nie mocno ale zawsze już coś;-)
Wszystkie pomiary ok tylko starszy o jeden dzień no i waży już 511g chyba kawał chłopa nie?Bardzo się cieszymy tylko mamy problem z imieniem dla synka na nic się nie mogę zdecydować
Pozdrawiam i życzę samych zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.

bo to kazda trzeba liczyc razy dwa, czyli kciuki trzymane mocniej
hej:--(
mam doła :-(
w pracy mnie zdrażnili,już się biją o moje godziny:--
-(
a ja jeszcze pracuję przecież:--
szok:
beznadzieja
zadzwoniłam do M żeby kupił lody a on na to "jak nie zapomnę"
leżę i czytam Grocholę i ryczę.od czasu do czasu.
u mnie 3,5 kg ale ja nie zaczynałam od r0zmiaru 36:--
-(
Pozdrawiam i gratuluję udanych wizyt
z testu chłopczyk 78%
karoli gratulacjemiła wiadomość 30 też gratuliuję, tylko uważaj na urodzinową deprechę przy tej dacie, wiem co mówię mam za sobą)
Karoli, gratuluje egazminu.
A tak wogule to chciałabym jutrzejszym solenizantkom Anusi8309 i Karoli życzyć wszystkiego najlepszego. Zdrówka, szczęścia i miłości i wszystkiego czego sobie życzą i przede wszystkim zdrowych i rozbrykanych dzieciaczków.
Nie wiem, czy jutro będe miała czas zajrzeć na BB, dlatego życzenia dziś.

:-(
Tak mi się nie chce iśc że szok
Lenia mam:-) Wrócę to czeka mnie sprzątanie.
miłej soboty!!